Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar: „M-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă”

Publicat pe

Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar. Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Aceasta, deși se bucură de un succes incontestabil, a avut parte de multe probleme pe parcursul evoluției sale artistice. Cântăreața susține că a fost păcălită de managerul ei, care nu i-ar fi oferit o sumă mare de bani. Iată ce a declarat Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar. Cântăreața în vârstă de 30 de ani a fost la un pas de eliminare în competiția Survivor România. Aceasta, în cadrul ceremoniei, a făcut o serie de declarații cu privire la motivele pentru care a ales să participe la concursul de la ProTV. Ba mai mult, ea a vorbit și despre procesul pe care l-a inițial împotriva fostului său impresar.

Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar: „M-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă'Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar: „M-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă'

Aceasta susține că își dorește să evolueze cât mai mult atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Ba mai mult, referitor la fostul său impresar, ea aduce acuzații grave!

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…’. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Sofia Vicoveanca i-a cerut ajutorul lui Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Kenya:„M-a sfătuit ce tratament să…’

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui’

Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar

Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar. Otilia Bilionera, aflată la un pas de eliminare, a vorbit despre ceea ce reprezintă emisiunea Survivor România pentru ea, dar și care este motivul pentru care a ales să participe la concursul de la ProTV. Astfel, vedeta se pare că a vrut să evolueze și să uite de problemele pe care le are acasă din cauza fostului său manager.

„Eu am venit aici în special pentru a mă autodepăși, pentru a deveni mai puternică, pentru a uita de problemele pe care le am acasă, de procesul pe care îl am, de toată trauma prin care am trecut cu fostul management care, să zic așa, m-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă, și am avut o muncă destul de spectaculoasă.', a declarat aceasta.

Aceasta își dorește să pună punct sensibilității de care dă dovadă în mod normal și să nu mai permită nimănui să o mintă. Este convinsă că acest show o va maturiza din toate punctele de vedere!

„Am venit aici să mă iubesc mai mult și să fiu mai bărbătoasă. Și să nu mai las pe nimeni să profite de mine și să mă mintă', a mai completat ea.

În acel moment, prezentatorul emisiunii a întrebat-o dacă consideră că a evoluat până în acest moment, iar ea a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Cât de cât am avansat. Puțin acolo, nu la potențialul maxim, dar cât de cât văd o schimbare în mai bine', a răspuns ea.

Ce s-a întâmplat între Otilia Bilionera de la Survivor și fostul impresar

Ce spune Otilia Bilionera despre procesul cu fostul impresar. Se pare că totul a pornit în momentul în care managerul vedetei a refuzat să îi ofere partea sa de bani. Aceasta, deranjată, a încheiat colaborarea și l-a dat în judecată. În aceeași situație se afă și Mario Joy, care a vorbit despre problemele apărute.

„Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului! Am tot încercat să negociem din momentul despărțirii, dar nu ne-am înțeles. Noi ceream banii care ni se cuvin, el a refuzat de fiecare dată să ne dea', a spus Mario Joy, colegul de breaslă al Otiliei, aflat în aceeași situație.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter