Horia Brenciu, totul despre povestea de dragoste cu soția lui: „Începutul relației mele cu Alice îl pot ascocia cu un spectacol”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Încă puțin și se împlinesc 30 de ani de când este pe scenă și pe sticlă, perioadă în care a surprins publicul în nenumărate ipostaze – de la cea de prezentator, cântăreț și actor la cea de podcaster. Ce îl ține pe Horia Brenciu în top? Faptul că este o bucurie de om, o vedetă fără aere de vedetă, un artist plin de energie, cu discurs spumos și plin de umor. Și, nu în ultimul rând, un tată și un soț extrem de îndrăgostit de familia lui...

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alice, femeia vieții tale și mama copiilor tăi. Chiar dacă ai mai vorbit despre asta, de dragul poveștii, te rog să ne dezvălui cum v-ați îndrăgostit unul de altul, mai ales că totul a început cu o frumoasă prietenie!

Povestea mea cu Alice are nevoie de o carte, dar, pentru că țin la cititorii VIVA!, o s-o exprim într-un sinopsis. Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, „Sarabanda, la TVR, „Asul din mânecă, la Național TV, și filmul serial „Om sărac, om bogat, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat. (zâmbește)

Horia Brenciu, totul despre povestea de dragoste cu soția lui: „Începutul relației mele cu Alice îl pot ascocia cu un spectacol'/ EXCLUSIVHoria Brenciu, totul despre povestea de dragoste cu soția lui: „Începutul relației mele cu Alice îl pot ascocia cu un spectacol'/ EXCLUSIV

Horia Brenciu: „Cred că ne potriveam înainte să ne iubim'

Te-ai temut că, dacă nu ar fi funcționat povestea de dragoste dintre voi, ați fi putut pierde și prietenia? Când ai realizat că ea este femeia potrivită pentru tine?

Cred că ne potriveam înainte să ne iubim, iar compatibilitatea noastră se perfecționează pe zi ce trece. Și am trecut mai prin toate…

Citește și: Cum se descurcă Horia Brenciu în rolul de tată:”Sunt o victimă sigură a copiilor mei”

Citește și: Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Horia Brenciu:„E frumoasă, cuminte, ascultătoare…'

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman:”Dumnezeu a făcut dreptate”

Horia Brenciu: „Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice'

Acum formați unul dintre cele mai solide și mai longevive cupluri din showbiz… dar te-a speriat ceva la începutul relației? Poate faptul că ea fusese căsătorită și avea deja două fiice?

Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. Avem experiență cu copiii de la „Tip Top Minitop. Iar fetele au fost prietenele mele din prima, cu atât mai mult cu cât le știam de mici… Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol. Când apari pe scenă, niciodată nu știi precis cum va decurge concertul, dar emoțiile pe care le ai trebuie să fie unele constructive.

Horia Brenciu: „Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd'

Care a fost cea mai neașteptată sau inedită surpriză pe care i-ai făcut-o soției tale? Dar ea ție? Pe scurt, vreau să știu dacă mai are loc romantismul într-o familie cu patru copii…

Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii… Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. Mai mult nu am voie să spun. (zâmbește)

Horia Brenciu: „Viața mea e imperfectă, ca și mine…'

Cum arată o zi din viața ta de bărbat, de tată și de artist? Îți ajunge timpul sau și ziua ta ar trebui să aibă… 28 de ore?

Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter