Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman: "Dumnezeu a făcut dreptate"

Publicat pe

Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, în ziua în care a început evacuarea acestuia din vila din Primăverii, casă din care, ca o ironie a sorții, fostul președinte a dat-o afară pe Mioara Roman. Ca o concluzie, Oana Roman spune că Dumnezeu a făcut dreptate și Traian Băsescu trece acum prin ceea ce a trecut mama ei acum 10 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fostul președinte Traian Băsescu a pierdut vila aflată în proprietatea R.A.-A.P.P.S. ( Regiei Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat), după ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securități. Oana Roman și mama sa, Mioara Roman, au trecut prin același scenariu în 2012, când fosta soție a lui Petre Roman a fost evacuată tot din aceeași vilă din Primăverii.

Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman: "Dumnezeu a făcut dreptate"Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman: "Dumnezeu a făcut dreptate"

Oana Roman, mesaj pentru Traian Băsescu,după ce a fost evacuat din fosta lor casă

Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.

Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt', a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Traian Băsescu a evacuat-o pe Mioara Roman în 24 de ore

Mioara Roman si fiica ei, Catinca, au fost evacuate și ele vila de protocol din Primaverii, situată pe strada Gogol la numărul 2, vilă în care acestea își petrecuseră aproape 22 de ani din viață.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis în 2012 evacuarea acestora. La acel moment, Traian Băsescu era președintele României.

Mioara Roman şi-a luat atunci adio cu lacrimi în ochi de la vila din Primăverii. Echipa RA-APPS i-a încărcat toate lucrurile în doar două ore, în 12 maşini.

Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.

Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!', ne-a mai spus Oana, satisfăcută că, în sfârșit, istoria a făcut dreptate.

Citește și: Soția lui Alec Baldwin este însărcinată cu al șaptelea copil. Cum a dat Hilaria vestea

Citește și: Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina: „Frontiera română era plină de resurse’

Traian Băsescu, evacuat din vila de protocol din Primăverii

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securității, miercuri, 23 martie, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. În urma deciziei ÎCCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Băsescu a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, printre care și deptul de a mai locui în vila de protocol din Primăverii.

Băsescu a fost înștiințat de curând că are la dispoziție 60 de zile să părăsească vila sa de protocol.

Vestea vine într-un moment nefast pentru Traian Băsescu și familia acestuia, având în vedere că politicianul se confruntă în prezent cu grave probleme de sănătate.

Traian Basescu, în calitate de şef al statului roman în perioada 2004-2014, în temeiul art. 1 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 406/2001- privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, beneficiază de prevederile legii sus menţionate de la încetarea mandatului', se arată în comunicatul emis de instituție.

Astfel, folosinţa gratuită a locuinţei pentru imobilului situat in Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1', nu mai este valabilă, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că Băsescu a colaborat cu Securitatea. În cazul în care termenul de 60 de zile nu este respectat, se va dispune evacuarea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter