Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina: "Frontiera română era plină de resurse"

Publicat pe

Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack Obourne, a lucrat ca voluntar la granița României-Ucraina. În vârstă de 36 de ani, Jack a venit în ajutorul refugiaților ucraineni, fiind impresionat de toată organizarea de la frontiera României. Ce mesaj a transmis fiul lui Ozzy Osbourne?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiul starului rock Ozzy Osbourne a vrut să ajute refugiații ucrainei, motiv pentru care a decis să vină să le dea o mână ajutor personal. Jack a fost voluntar la granița României-Ucraina. Acesta a venit voluntar prin Third Wave Volunteers, ONG care se ocupă cu facilitarea evacuării din Ucraina a copiilor orfani cu nevoi speciale.

Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina: "Frontiera română era plină de resurse"Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina: "Frontiera română era plină de resurse"

Războiul din Ucraina a șocat o lume întreagă, iar milioane de oameni s-au declarat solidari cu situația devastatoare prin care trec ucrainenii. Jack Osbourne se numără printre celebritățile care au vrut să îi ajute pe refugiați. Acesta a văzut cum s-au organizat țările vecine în ajutorarea ucrainenilor.

Citește și: Fiica lui Ozzy Osbourne e de nerecunoscut după ce a slăbit 38 de kilograme.Cum arată acum Kelly Osbourne

Citește și: Sharon şi Ozzy Osbourne, pasiune la graniţa nebuniei

Citește și: Ucraina plătește salariile și pensiile cetățenilor, în timpul războiului cu Rusia.Ce se întâmplă cu cei care și-au pierdut locul de muncă

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, fotografie emoționantă alături de familia sa, după eliminarea de la Survivor:”Liniștea și iubirile mele”

Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina

Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack Osbourne, a fost impresionat de drama trăită de ucraineni, motiv pentru care a venit în România. Acesta a fost voluntar la frontiera dintre România și Ucraina, fiind impresionat de modul cum s-au organizat românii pentru a-i ajuta pe refugiați.

Jack a postat pe Instagram câteva imagini de la granița României cu Ucraina, dar și un mesaj în care a povestit despre experiența de acolo. Jack Osbourne a mărturisit că a sițit nevoia să participe fizic la ajutorul ucrainenilor, nu doar să transmisă mesaje de susținere.

„Am ezitat foarte mult să postez acestea pentru că nu am făcut-o pentru atenție și m-am săturat să văd oameni care fac lucruri pentru cauze doar ca să poată posta despre ele. Am făcut acest lucru pentru că m-am simțit obligat să ajut. Si postarea unui steag sau orice altceva nu mi se pare suficient. Săptămâna trecută m-am întors dintr-o excursie incredibil de profundă și care mi-a deschis ochii. La granița dintre România și Ucraina. Am fost voluntar cu o organizație numită @thirdwavevolunteers. Am fost însărcinați cu furnizarea de ajutor medical pentru orfanii cu nevoi speciale. Care au fost evacuați din Ucraina cu ajutorul unui alt ONG. Deși cât timp am fost acolo nu am reușit să scoatem copiii. Din fericire ONG-ul a început să îi evacueze acum. „, a scris Jack Osbourne, pe Instagram.

Jack Osbourne: „Frontiera română era organizată”

Jack Osbourne s-a declarat profund impresionat de organizarea de la frontiera României cu Ucraina. Fiul artistului a declarat că granița română era plină de resurse pentru refugiații ucraineni și oamenii ajutau mamele și copiii care intrau în România.

Am văzut aspecte ale umanității la extrema răului. Dar și la extrema binelui. În timp ce lucram de-a lungul frontierei, am văzut valuri și valuri de refugiați. În principal femei și copii, care fugeau din țara lor în speranța de a găsi siguranță. Frica și nesiguranța au fost cele mai frecvente sentimente care ieșeau în evidență. Frontiera română era organizată și plină de resurse. Poți să te uiți la știri toată ziua. Dar acestea nu sunt nici pe departe în măsură să prezinte povestea reală. Aș dori să mulțumesc echipei cu care am lucrat, de dragul securității nu îi voi numi aici, dar știți cine sunteți.'

Rusia continuă să atace Ucraina

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar oamenii au fugit speriați din calea atacurilor devastatoare. Vladimir Putin a numit invadarea Ucrainei ca fiind o „operațiune militară specială”. Milioane de refugiați ucraineni au fugit în țările vecine, unde au primit ajutor din partea oamenilor. Printre aceștia se numără și românii care s-au dovedit a fi extrem de solidari cu ucrainenii.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter