Cătălin Zmărăndescu, fotografie emoționantă alături de familia sa, după eliminarea de la Survivor: "Liniștea și iubirile mele"

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România, unde a petrecut 71 de zile. Faimosul abia aștepta să ajungă acasă, la familia lui. La puțin timp după întoarcerea în țară, fostul concurent a postat mai multe fotografii emoționante alături de soția sa, dar și de cei doi copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de două luni de competiție, Cătălin Zmărăndescu a ajuns acasă. Faimosul a avut parte de momente extrem de dificile la Survivor România, a slăbit 25 de kilograme și s-a confruntat cu mai mulți colegi de echipă. Însă, totul s-a terminat, iar acum se bucură de liniștea din sânul familiei sale.

Cătălin Zmărăndescu, fotografie emoționantă alături de familia sa, după eliminarea de la Survivor: "Liniștea și iubirile mele"Cătălin Zmărăndescu, fotografie emoționantă alături de familia sa, după eliminarea de la Survivor: "Liniștea și iubirile mele"

Imediat cum a ajuns acasă, la Târgoviște, luptătorul a postat mai multe imagini emoționante alături de soția sa, dar și alături de cei doi copii.

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu de la Survivor în rol de tată:„Când ai copii după 40 de ani…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor.Ce probleme a avut cu legea

Citește și: Lidia Buble, despre mutarea în București și despărțirea de familie: „Încă din primele zile… / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Tudor, fiul lui Răzvan Simion, la 13 ani. Îi seamănă mult tatălui său

Cătălin Zmărăndescu, fotografie emoționantă alături de familia sa, după eliminarea de la Survivor

Întoarcerea acasă l-a făcut pe Cătălin Zmărăndescu să aprecieze mai mult ceea ce are. Pe contul său de socializare, fostul concurent de la Survivor România s-a fotografiat alături de fetița și băiețelul său. De asemenea, a dus-o pe cea mică la grădiniță și a ieșit la o sesiune de shopping cu Luiza, soția lui.

Întrucât a slăbit spectaculos în Republica Dominicană, mai bine de 25 de kilograme, a avut nevoie de o garderobă nouă. Astfel, a pornit în căutarea unor haine pe măsură. Luptătorul s-a bucurat din plin de timpul petrecut cu familia sa.

De asemenea, din imaginile de pe rețelele de socializare ne putem da seama că Faimosului i-a fost extrem de dor de casă. La un moment dat, acesta a postat o fotografie alături de cei doi copii și soția sa, iar la descriere a scris: „Liniștea și iubirile mele”. Asta înseamnă că s-a bucurat mult de competiție, însă se bucură și mai tare că a ajuns acasă.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor

Drumul s-a încheiat pentru Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2022. Faimosul a fost eliminat din competiție marți, după ce el și echipa lui au reușit să câștige, în sfârșit, un joc de comunicare. Verdictul l-a surprins pe sportiv și dezamăgit totodată

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile.

Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele’, a declarat Zmărăndescu.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter