Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Ce probleme a avut cu legea

Publicat pe

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu este unul dintre Faimoșii de la Survivor România, din acest an. În prezent, concurentul din Republic Dominicană e căsătorit cu actuala lui soție, Luiza. Puțini își mai amintesc însă faptul că el a mai fost însurat în trecut. Faimosul și prima lui soție, Cristina, sunt divorțați de peste un deceniu. Iată ce probleme a avut femeia cu legea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu face parte din unul dintre cele mai îndrăgite proiecte de la PRO TV, Survivor România 2022. Luptătorul de arte marțiale e membru al echipei Faimoșilor și luptă cot la cot cu Războinicii pentru marele premiu. Dacă despre cariera lui se cunosc multe, acesta a păstrat mereu o oarecare discreție în privința vieții personale.

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Ce probleme a avut cu legeaCine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Ce probleme a avut cu legea

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu de la Survivor 2022 trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soția lui, Luiza. Concurentul din Dominicană se află la a doua căsătorie. În urmă cu mai bine de un deceniu, acesta a fost însurat cu Cristina, prima lui soție. Aceștia au ajuns la divorț după 14 ani de relație.

Citește și: Cum i-a înjurat Blaze pe faimoșii de la Survivor.Cătălin Zmărăndescu a sărit la bătaie

Citește și: Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor.Ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu.S-a dus cu el la Izvorani, din prima seară

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera:„Zici că sunt vrăjitoare'

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu și soția lui, Cristina, au avut o relație de 14 ani. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Alexandra și Mihai. Cei doi adulți au divorțat în urmă cu 12 ani, fără să mai fie nicio cale de împăcare între ei.

Prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor 2022 nu este persoană publică. El a fost cel care a depus actele de divorț, în 2010, susținând că nu mai suportă jignirile care ar fi venit din partea femeii. Pe deasupra, vedeta spunea atunci că nu ar avea liniște.

După divorțul de prima soție, Cătălin Zmărăndescu a fost nevoit să plătească o pensie alimentară de 4.000 de lei. Uterior, acesta și-a refăcut viața cu actuala lui soție, Luiza, cu care are doi copii. Micuții se numesc Matilda și Cătălin Junior.

Ce probleme a avut cu legea fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor

Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Potrivit fanatik.ro, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor ar fi avut unele probleme cu legea, în urmă cu câțiva ani. Cristina ar fi fost acuzată de mai multe fapte: înșelaciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Dosarul primei soții a lui Cătălin Zmărăndescu a intrat în atenția publică acum 4 ani. Femeia, pe numele ei complet Cristina Zenovia Crăciun, și-ar fi asumat atunci toate faptele comise. Aceasta ar fi fost condamnată la 2 ani de închisoare, însă, ulterior, judecătorii ar fi hotărât să suspende pedeapsa în cazul ei.

Astfel, prima soție a Faimosului din Republica Dominicană ar fi scăpat de pușcărie și ar mai fi primit un termen de încercare de 5 ani, mai scrie sursa menționată. Așadar, în cazul în care ar mai fi comis vreo infracțiune în acea perioadă, Cristina ar fi riscat să ispășească sentința dată inițial de magistrații din partea Judecătoriei sectorului 6.

În ce relații a rămas Cătălin Zmărănescu cu prima soție, Cristina

Cine este Cristina, fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. În plus, judecătorii ar fi dispus atunci ca prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor să acopere paguba societății. Astfel, Cristina a fost nevoită să plătească 30.331,23 euro, din care 18.961,02 lei euro debit principal și 11.370, 21 euro dobândă.

În momentul de față, Faimosul de la Survivor nu ar avea o relație tocmai bună cu fosta lui soție. Acesta ar considera-o și acum vinovată pentru destrămarea căsniciei lor. În plus, acesta nu s-ar înțelege prea bine nici cu copiii lor, Alexandra și Mihai.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter