Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. S-a dus cu el la Izvorani, din prima seară

Publicat pe

Irinel Columbeanu a făcut primele declarații despre cea de-a doua cartea a sa. În urmă cu aproximativ două luni, omul de afaceri și-a publicat prima carte din seria sa, „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. Acum, fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit și despre când va avea loc lansarea pentru cea de-a doua carte, 'Apofenia'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a decis să-și povesteasca viața sa tumultoasă într-o serie de mai multe volume. Prima carte publicată de omul de afaceri a fost „Istoriile unui vehement – Ipocrația', iar acum urmează să o publice și pe cea de-a doua, 'Apofenia'. Se pare că în acest volum există mai multe detalii despre relația cu fosta soție, de la cum au ajuns să se cunoască, la cum a decurs căsnicia lor.

Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. S-a dus cu el la Izvorani, din prima searăCum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu. S-a dus cu el la Izvorani, din prima seară

Într-un interviu, fostul soț al Monicăi Gabor a oferit primele detalii despre lansarea pentru cea de-a doua carte.

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:’M-a surprins că a păstrat…’

Citește și: Brianna Caradja, replică usturătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu:„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris?

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…’. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui’

Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu își va lansa și a doua carte, intitulată 'Apofenia', în luna februarie. Omul de afaceri speră ca de data acestă să vină la lansare și fosta lui soție, dar și fiica lui, care la momentul actual locuiesc în Statele Unite ale Americii.

În cel de-al doilea volum, fostul partener de viață al Monicăi Gabor a oferit detalii picante despre relația cu fostul model. De la cum a început relația lor, la cum i-a prezentat-o părinților și cum au ajuns să se certe la doar câteva zile după nuntă.

Impact.ro a intrat în posesia unui paragraf din cel de-a doua carte, în care Irinel Columbeanu povestește care a fost primul moment în care a întâlnit-o pe Monica, în seara zilei de 13 iulie 2005.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă', povestește Irinel Columbeanu.

Monica s-a dus cu Irinel la Izvorani, din prima seară

Totodată, în seara respectivă de vară, Monica Gabor s-a dus cu Irinel la Izvorani, deși cei doi doar ce se cunoscuseră. Detalii neștiute au mai ieșit la iveală despre relația celor doi, tocmai de aceea omul de afaceri își dorește să îi fie alături fosta soție la această lansare de carte.

Monica Gabor și Irinuca nu au putut ajung la prima lansare de carte a lui Irinel Columbeanu. Astfel, omul de afaceri le-a trimis câte un exemplar pentru fiecare în parte și a scris și câte un mesaj.

«Fiicei mele Irina, 

În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart (pentru totdeauna în inima mea n.r).», i-a scris Irinel Columbeanu fiicei sale.

Mesajul scris pentru Monica Gabor a fost unul ușor ironic, dar și amuzant.

«Monicăi,  Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. 

P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))», i-a scris Iri Monicăi Gabor. 

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter