Brianna Caradja, replică usturătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris?”

Publicat pe

Brianna Caradja, replică surprinzătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu și-a lansat ieri, 16 decembrie 2021, prima sa carte din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. La eveniment au participat mai multe persoane publice, care au făcut parte din viața omului de afaceri. Printre acestea se numără și Brianna Caradja care i-a adresat fostului ei partener de viață o întrebare extrem de surprizătoare și pertinentă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brianna Caradja a avut o relație extrem de controversată cu Irinel Columbeanu. Cei doi s-au iubit cu patos, motiv pentru care afaceristul a decis să scrie despre Prințesă în cartea sa. Ieri, la evenimentul de lansare, aceasta a invitat mai multe foste partenere, printre care și pe frumoasa roșcată. Aceasta i-a adresat o întrebare extrem de surprizătoare autorului!

Brianna Caradja, replică usturătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris?'Brianna Caradja, replică usturătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris?'

Dacă Romanița Iovan a fost o prezență discretă la eveniment, Brianna a ținut un discurs în fața tuturor celor prezenți. Aceasta l-a întrebat pe Irinel dacă a ținut cont de faptul că are doi copii.

Citește și: Detalii neștiute despre idila dintre Irinel Columbeanu și prințesa Brianna Caradja:”Era un bărbat viril, a fost ca-n filme”

Citește și: Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți:„Îmi ține pumnii'

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei:„Important este cum ne înțelegem'

Citește și: Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022.Este bisexual

Brianna Caradja, replică surprinzătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Briana Caradja a fost una dintre fostele partenere de viață ale lui Irinel Columbeanu care s-a prezentat la evenimentul de lansare a cărții. Aceasta a ținut să îi adreseze o întrebare autorului, cu privire la capitolele în care apare și ea.

Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea asta? Adică ai avut grijă ce zici acolo?!', l-a întrebat, în spirit de glumă, Brianna Cardja pe fostul partener.

Acesta i-a răspuns afirmativ, zâmbind.

A avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Irinel Columbeanu

Brianna a ținut un discurs cu privire la fostul ei partener de viață. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Irinel Columbeanu și susține că îi va fi alături și în următorii ani din viața lui.

Iri ca om și Iri pe care îl cunoașteți din presă sunt două persoane foarte diferite. E un personaj foarte profund, foarte complex, este cineva care știe să trăiască, cineva care știe să se bucure de moment. Iri pe care l-am cunoscut este cineva care știe să se bucure de lucruri mărunte, care știe să râdă din toate, drept pentru care și astăzi, după atâția ani, sunt alături de el cu cel mai mare drag'a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter