Detalii neștiute despre idila dintre Irinel Columbeanu și prințesa Brianna Caradja: "Era un bărbat viril, a fost ca-n filme"

Publicat pe

Puțini își mai amintesc povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și prințesa Brianna Caradja! Cu 25 de ani în urmă, Iri a fost la un pas să intre într-o familie nobiliară, după o relație cu totul specială pe care a avut-o cu prințesa Brianna Caradja, care îl prezenta drept „un bărbat viril și generos” pe fostul milionar de la Izvorani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brianna Caradja, una dintre cele mai nonconformiste reprezentante ale unei familii 'cu sânge albastru' din România, a avut o relație de aproximativ 8 luni cu Irinel Columbeanu în anul 1996. Fostul milionar i-a oferit acesteia un Mercedes și multe amintiri fierbinți, dar prințesa a acceptat doar darurile sufletești și pe cele… trupești. A refuzat mașina de la Iri și a preferat să rămână doar cu clipele frumoase petrecute împreună.

Detalii neștiute despre idila dintre Irinel Columbeanu și prințesa Brianna Caradja: "Era un bărbat viril, a fost ca-n filme"Detalii neștiute despre idila dintre Irinel Columbeanu și prințesa Brianna Caradja: "Era un bărbat viril, a fost ca-n filme"

Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja.

I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: „Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”.

Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme', a povestit Brianna Caradja cu mai mulți ani în urmă.

Detalii neștiute despre idila dintre Irinel Columbeanu și prințesa Brianna Caradja

'Îmi aduc aminte ca a vrut sa îmi faca cadou un Mercedes 600 SEL. M-a sunat intr-o zi și mi-a zis sa ma uit pe geam. Am deschis fereastra – stăteam în Rosetti pe atunci – și am văzut jos un „dric”. L-am întrebat ce e cu ăla. Mi-a zis ca e un Mercedes și că mi-l face cadou. Eu i-am spus ca nu am permis, și mi-a spus că are șofer.

Nu aveam nevoie… așa ca nu am acceptat', a mai povestit Brianna care nu s-a ferit să amintească de nopțile de amor cu Irinel.

„Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit', a mai spus prințesa, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor’

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital’

Citește și: Cum a slăbit Cătălin Neamțu din Las Fierbinți 26 de kilograme:„Familia m-a susținut

Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât şi tatăl lui sunt nişte bărbaţi ok, decenţi şi care se poartă frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor', spunea prințesa.

Între timp, Irinel s-a însurat cu Monica Gabor, iar Brianna s-a măritat și ea cu un avocat englez, Perry Zizzi, cu care a adoptat doi copii gemeni care îi poartă numele, dar îi crește el.

Cine este prințesa Brianna Caradja

Brianna Caradja a fost fiica principesei Alexandra (Tanda Caradja) și nepoata lui Ceorges Caradja și a Smarandei Bibica Rosetti, descendenți direcți ai lui Scarlat Caradja, principe onorific al Moldovei și Valachiei, între 1774 și 1780, numit de sultanul Abdul Hamid I. Fratele lui Scarlat, Jean Caradja, a fost patriarh de Constantinopol între 1761 și 1763.

În prezent, Brianna Caradja are proces cu Statul Român pentru circa 100 de hectare de teren care au aparținut familiei și pe care aceasta îl revendică. După ce s-a retras din viața publică, ea și-a deschis o firmă împreună cu fiul ei și proiectează case modulare în Snagov.

Prinţesa afirmă că averea ei se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. Banii sunt însă pe hârtie, în proprietăţi pe care nu le-a recuperat încă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter