Dan Negru, detalii din contractul cu Antena 1: "Vreo 12 ani, am avut același salariu de Revelioane"

Publicat pe

Dan Negru a părăsit Antena 1 pentru Kanal D, după 22 de ani în care a fost Regele Audiențelor. Iată ce mărturisea celebrul om de televiziune cu puțin timp înainte ca mutarea sa la televiziunea concurentă să devină o certitudine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță cea mai mare surpriză a începutului de an a fost plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la postul Kanal D. Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane. Cu toate acestea, după mai bine de două decenii, faimosul prezentator a luat decizia de a pleca la un post concurent. Iată ce mărturisea Dan Negru înainte de a-și anunța oficial mutarea la Kanal D.

Dan Negru, detalii din contractul cu Antena 1: "Vreo 12 ani, am avut același salariu de Revelioane"Dan Negru, detalii din contractul cu Antena 1: "Vreo 12 ani, am avut același salariu de Revelioane"

Dan Negru, despre salariul de la Antena 1, înainte de a semna cu Kanal D

Deși s-a zvonit de-a lungul timpului că are un salariu cu multe zerouri, Dan Negru a mărturisit că, în ceea ce îl privește, televiziunea nu este despre bani. Prezentatorul a povestit că au fost ani buni în care salariul său nu a crescut, deși aducea postului Antena 1 audiențe-record.

Citește și: Dan Negru, primele declarații după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D: „Să nu arunci cu pietre în…”

Citește și: S-a zvonit că ar câștiga 135.000 de euro pe sezon. Ce spune Dan Negru despre banii pe care îi câștigă la Antena 1

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare'

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui’

„Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”, a dezvăluit Dan Negru pentru ciao.ro.

„Un coleg de la PRO mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu”

Deși, la momentul respectiv nu a dezvăluit unde intenționează să plece, Dan Negru, care în cele din urmă a lăsat Antena 1 pentru Kanal D, a mărturisit că „cele două televiziuni siameze, PRO și Antena, care copiază PRO, în goana după profit, au uitat de public, oferind programe siameze, fiecare încercând să pună piedică celeilalte. Dar uitând de public”.

Omul de televiziune a subliniat însă că banii nu sunt motivația principală, cu atât mai mult cu cât salariul său nu afost pe măsura rezultatelor, iar de-a lungul timpului a prezentat evenimente fără să ceară niciun ban.

„Într-un an, un coleg de la PRO mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Oricât de zgârcit aș fi, nu e despre bani televiziunea. Am învățat-o de la oameni mari, legende în TV. Când Titus Munteanu m-a sunat în anii 90 ca să prezint Mamaia la TVR, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să-l întreb de bani. Eram fericit că pot să prezint un asemenea eveniment încât m-aș fi dus pe jos la Mamaia. Nu am făcut televiziune ca să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune”, a mai spus Dan Negru pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter