Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Horia Brenciu: „E frumoasă, cuminte, ascultătoare...”

Publicat pe

Horia Brenciu, unul dintre detectivii de la masa juriului, la Masked Singer România sezonul 2, a vorbit, în premieră, despre postura de bunic. Alice Dumitrescu, soția artistului, are din prima căsătorie are două fete. Andreea, una dintre ele a împlinit 30 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Horia Brenciu de la Masked Singer a abordat aspectele mai puțin cunoscute din viața sa, cu ar fi viața fiicei sale mai mari, Andreea. Vedeta de la ProTV a dă de înțeles că nu l-ar deranja deloc să devină bunic.

Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Horia Brenciu: „E frumoasă, cuminte, ascultătoare...'Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Horia Brenciu: „E frumoasă, cuminte, ascultătoare...'

„Știți ceva ce nu știu eu?! Glumesc… « Bun », poate sunt. « Sîc »… mai vorbim. Sunt tare mândru de Andreea, fata mea cea mare. E frumoasă, cuminte, ascultătoare, mereu atentă la frații ei mai mici și chiar și după încheierea celor două facultăți studiate, încă mai vrea să învețe multe de la viată…

Acum e psiholog și oferă ședinte de terapie, iar în timpul liber realizează brățări superbe din cristale semiprețioase și argint', a declarat Horia Brenciu, pentru Ciao.

Citește și: Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Are un frate faimos la nivel internațional, dar cei doi nu țin legătura. Juratul ‘Vocea României’ a dezvăluit motivele

Citește și: Cine este Marius, fratele lui Horia Brenciu

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit doi ani de la nuntă

Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Horia Brenciu

Horia Brenciu, despre postura de bunic. Mai mult decât atât, în cadrul aceluiași interviu, Horia Brenciu a povestit, când și în ce circumstanță a plâns ultima oară. Totul are legătură tot cu familia artistului, așa că un lucru este cert. Ar fi foarte bucuros dacă ar deveni bunic.

„După filmările de la Masked Singer Romania, din vară, care au durat mai bine de o lună, mi-am revăzut copiii. M-am apropiat tiptil de locul în care erau, pe plajă și i-am surprins.

Pot spune că a fost o îmbrățișare emoționantă… Imediat dupa aceea, ne-am aruncat cu toții în valuri și n-am mai putut deosebi lacrimile de picăturile de mare…', a mai spus Horia Brenciu.

Are doar un copil biologic

Horia Brenciu, despre postura de bunic. Deși mulți nu ar spune, artistul se dedică în totalitate familiei și își iubește copiii în mod egal, în ciuda fapului că doar unul este biologic.

Horia și Alice sunt mândrii părinți a trei fete și a unui băiat. O au împreună doar pe Mina, o fetiță în vârstă de 7 ani. Soția artistului mai are două fete din căsnicii anterioare: Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă.

Toma este băiețelul pe care cuplul l-a adoptat, reușind să-l aibă acasă abia după trei ani de când au inițiat procedura: „Adopția este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult dorește un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiți de orice efort, supărare sau frustrare', ne-a spus juratul de la Masked Singer, în urmă cu ceva timp.

Și-a dorit o familie numeroasă

Cu toate că are un program foarte încărcat, Horia Brenciu găsește mereu timp pentru a le dedica copiilor. Fotografiile de pe rețelele de socializare stau dovadă că micuții se simt excelent în compania tatălui. Artistul a susținut mereu că și-a dorit o familie numeroasă și cel mai probabil ar fi în culmea fericirii dacă Andreea i-ar face bunic.

„Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei.

Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă., a spus Horia Brenciu în urmă cu ceva timp.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter