Cine este Marilu Dobrescu. A câștigat premiul pentru cel mai bun influencer din România

Publicat pe

Cine este Marilu Dobrescu. Marilu Dobrescu a câștigat premiul pentru cel mai bun influencer din 2021, în România. Tânăra cu părul roșcat este urmărită de mii de fani pe rețelele de socializare și e cunoscută atât la nivel național, cât și internațional. Ea a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2021', în cadrul ediției din acest an de la Peoples Choice Awards.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marilu Dobrescu. Marilu Dobrescu este una dintre cele mai cunsocute prezențe feminine din mediul online, din România. Ea are aproximativ 235 de mii de urmăritori pe Instagram, fani pe care-i ține la curent cu activitățile sale zilnice. Aflată în foarea vârstei, ea a cunoscut deja succesul datorită firii sale carismatice, dar și al conținutului pe care-l prezintă pe Internet.

Cine este Marilu Dobrescu. Anul acesta, Marilu Dobrescu a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în 2021, în urma voturilor primite din partea fanilor. Astfel, ea a primit râvnitul premiu „Romanian Social Media Star of 2021' la ediția Peoples Choice Awards de anul acesta. Marele eveniment este organizat de către televiziunea E! Entertainment.

Citește și: Cum îl cheamă pe Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, în buletin:„D-abia încape în pașaport'

Citește și: Mihai Trăistariu participă pentru a 12-a oară la preselecțiile Eurovision:„Sunt competitiv de când mă știu'

Citește și: Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi:„Eu nu am apăsat trăgaciul!'

Citește și: Cum a câștigat Irinel Columbeanu primii bani în vremea comunismului și pe ce i-a cheltuit:„M-am dus cu chelnerița și cu sora ei acasă'

Cine este Marilu Dobrescu

Cine este Marilu Dobrescu. În total, pentru marele premiu au participat opt influenceri români. Marilu Dobrescu a ieșit pe primul loc în urma voturilor. Pe locul doi s-a clasat Maria Zvinca, iar după ea Alina Ceușan. Tânăra cu părul roșcat le-a mulțumit tuturor pentru susținere, fiind extrem de bucuroasă de reușita ei.

Conform spuselor ei, Marilu Dobrescu și-a început activitatea în mediul online în urmă cu aproximativ cinci ani. Tânăra influenceriță s-a ghidat tot timpul după motto-ul ei: „Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă' și e încântată de comunitatea mare pe care a adunat-o.

„Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este @peopleschoice. Am plâns cu muci, lacrimi și urlete când am aflat!

Încă de la începuturile mele pe online am construit totul pornind de la motto-ului meu: «Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă». Au trecut 5 ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de oameni care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran.

Voi ați votat, premiul e al nostru! Mulțumesc și întregii echipe @eentertainmentromania! Îmi pare rău că nu se poate ajunge în LA anul acesta la gala din cauza pandemiei, dar tot o să fiu cu ochii pe ea- 7 decembrie', a spus Marilu Dobrescu în mediul online, după câștigarea premiului.

A câștigat premiul pentru cel mai bun influencer din 2021, în România

Cine este Marilu Dobrescu. Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste prezențe feminine din mediul online, din România. În prezent, ea este un influencer de succes, dar a cochetat și cu alte domenii. A fost fotomodel internațional și a prezentat pentru diverse brand-uri celebre din lume, cum, ar fi Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo, scrie libertatea.ro.

În plus, Marilu Dobrescu este autoarea primului serial despre mistere și criminali în serie de pe YouTube, în România. Pelicula se numește „True Crime România' și a strâns mii de aprecieri.

Gala Peoples Choice Awards de anul acesta urmează să fie difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7/8 decembrie. Aceasta va începe cu 2021 Peoples Choice Awards: Live From E! de la 2.00 a.m. Ea va continua cu ceremonia organizată la ora 4. a.m., iar reluarea va apărea la televizor miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22.00. În 2020, Cristina Ich a fost votată la categoria „Romanian Social Media Star of 2020' la E! Peoples Choice Awards.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter