Mihai Trăistariu participă pentru a 12-a oară la preselecțiile Eurovision: „Sunt competitiv de când mă știu”

Publicat pe

Mihai Trăistariu participă pentru a 12-a oară la preselecțiile Eurovision. În urmă cu 15 ani, Mihai Trăistariu a reprezentat cu succes România la competiția Eurovision. De atunci, artistul și-a tot încercat norocul în această direcție, însă nu a reușit să atingă performanța din 2006. Cu toate acestea, el este pregătit să meargă din nou la preselecțiile concursului, susținând că este un bărbat extrem de competitiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai controversați artiști din România. Acesta s-a bucurat de un adevărat succes în anul 2006, când a reprezentat România la Eurovision. Din acel moment, el tot a încercat să își reatingă această performanță și timp de 12 ediții a participat la preselecții. Acesta va merge și în 2022 pentru a-și arăta talentul muzical. Mihai a vorbit despre motivul pentru care nu renunță la concursul internațional.

Acesta se consideră un tip extrem de competitiv, motiv pentru care nu ratează nicio ediție a concursului de muzică. El este convins că va ajunge din nou la performanțele anului 2006.

Citește și: Mihai Trăistariu șochează din nou:”Vreau să-mi clonez mama și pisicile”

Citește și: Mihai Trăistariu a crescut într-o familie cu violență fizică foarte gravă:„O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos'

Citește și: Motivul pentru care Adda încă doarme cu fiul ei de 5 ani:„Eu vreau să-l știu liniștit'

Citește și: Olivia Steer, mesaj dureros la 11 ani de la moartea surorii sale:„E atât de vie în gândurile mele'

Mihai Trăistariu participă pentru a 12-a oară la preselecțiile Eurovision

Mihai Trăistariu se poate declara un bărbat extrem de competitiv. Acesta participă pentru a 12-a oară la preselecțiile pentru Eurovision. În cadrul unui interviu acordat recent, el a vorbit despre motivele pentru care va fi prezent și în 2022 la concursul internațional.

A 12-a încercare. (…) În gena mea, de prin gimnaziu – eram olimpic, eram cu învățătură multă – lupta pentru premii s-a manifestat și în muzică, am vrut concursuri. Am fost de 6 ori la Festivalul Mamaia, la Cerbul de Aur am fost de două ori. Eu am fost un tip competitiv de când mă știu. Îmi place să mă bat în luptă, nu doar să scot o piesă. Mi se pare puțin pentru potențialul meu. Mi-am lucrat atât vocea asta ca să stau cu ea neexploatată?! (…) Așa că mă reîntorc la Eurovision', a spus el la Antena Stars.

„Dacă nu am o piesă wow, nu mă înscriu'

Artistul a vorbit și despre piesa cu care se va prezenta. Se pare că până în acest moment nu are nimic pregătit, însă a vorbit cu mai mulți compozitori pentru a obține o melodie uimitoare.

Nu am încă o piesă. Am dat tema mai multor compozitori, eu nu mă pregătesc în ultima secundă. (…) Până pe 19 sunt înscrierile. Dacă nu am o piesă wow, nu mă înscriu', susține el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter