Mihai Trăistariu șochează din nou: "Vreau să-mi clonez mama și pisicile"

Publicat pe

De câțiva ani încoace, Mihai Trăistariu își menține locul privilegiat în atenția fanilor nu atât prin muzică, ci prin declarații surprinzătoare. Cea mai recentă dintre ele a șocat-o pe Adela Popescu, în emisiunea căreia se afla atunci când a afirmat că vrea să-și cloneze mama. Și mai șocant este, în contextul discuției, că mama lui Mihai a murit în 2006.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Trăistariu a fost dintotdeauna pasionat de știință și spune că a citit foarte mult pe tema clonării, iar ideea de a-și clona ființele dragi i se pare tot mai interesantă. Invitat recent la Vorbește Lumea, de la Pro TV, cântărețul i-a dezvăluit Adelei Popescu visul său de a-și vedea mama și pisicile clonate.

Mihai Trăistariu șochează din nou: "Vreau să-mi clonez mama și pisicile"Mihai Trăistariu șochează din nou: "Vreau să-mi clonez mama și pisicile"

Mama lui Mihai Trăistariu a murit în 2006, la două zile după ce fiul ei a urcat pe scena Eurovision cu piesa Tornero. Natalia Traistariu suferea de ciroza hepatică si avea nevoie de un transplant de ficat, o operatie extrem de costisitoare pentru care s-au oferit mulți oameni, la vremea aceea, să doneze bani.

„Mama mea care a decedat a iubit medicina. Tatăl meu a fost pictor. Noi aveam în casă tot felul de resurse datorită mamei, eu citeam.

Mă documentam singur, am început să descopăr lucruri pe care nu le învățam la școală, clonarea, nemurirea, roboții și altele. La școală nășteam râsete. Prin liceu, profesoara de logică ne-a făcut un test de IQ. Eu am avut 147 din 150, nu spun ca să mă laud.

Mi-a zis că sunt diferit, că trebuie să fac lucruri mărețe. Și la muzică am tratat totul ca la olimpiadă. Am citit de clonare. Pe mama am iubit-o foarte mult, semăn cu ea la chip. Ea îmi spunea că sunt prelungirea ei, că sunt ADN-ul ei.

Mi-a zis că sunt bun și ambițios ca ea. Când s-a stins, tocmai după Eurovision am venit acasă și nu am mai găsit-o în viață. Avea ciroză', a explicat Mihai Trăistariu la Vorbește lumea.

Citește și: Fotografia cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley ce a strâns 100.000 de like-uri:„Cât de repede crește’

Citește și: Larisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic.Ce s-a întâmplat cu Milan

Citește și: Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea:'O altă calitate pe care am descoperit-o'

Cunoscutul artist a mărturisit că a avut numeroase discuții cu mama lui cu privire la clonare. Ba chiar, femeia care i-a dat viață a fost de acord cu această metodă. Ea s-a asigurat că fiul său o să poată să recurgă la așa ceva în viitor.

„Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă.

Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat”, a povestit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze și pisicile

Mihai Trăistariu este un mare iubitor de animale și a suferit enorm atunci când și-a pierdut două dintre pisici, așa că s-a decis să le cloneze în momentul în care acest lucru o să fie posibil.

„I-aș explica. I-aș spune să se cloneze la rândul său, poate o să facă ceva mare în gândul său. E neinteresant să rămână doar o ființă clonată. Ea îmi spunea că îi moștenesc de la chip până la fire. A cântat mult.

Când am reușit în carieră, m-am dus acasă și am găsit postere cu mine. Era împlinită prin mine, am suferit crunt în ultimele 2 luni ale ei. Plângeam în fiecare zi, s-a prăpădit cam repede. Îmi era foarte greu.

Din ziua în care a murit nu am mai plâns niciodată, m-am blocat. Eu mai am niște pisici în casă, 8 am avut, 2 au murit. Eu am grijă de ele, am suferit după ele.

Le-am păstrat și lor din blăniță, am zis că nu se știe. Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început. Biserica sigur e contra, nu vreau să intru în dezbaterea asta”, a adăugat artistul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter