Olivia Steer, mesaj dureros la 11 ani de la moartea surorii sale: "E atât de vie în gândurile mele"

Publicat pe

Olivia Steer a trăit o dramă cumplită. În urmă cu 11 ani, sora vedetei, Lavinia, a murit la vârsta de 38 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Tânăra avea un băiețel pe care îl creștea singură. Astăzi se împlinesc 11 ani de la tragedie, iar soția lui Andi Moisescu a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sora vedetei s-a stins din viață la o vârstă fragedă. A fost una dintre cele mai grele lovituri pe care Olivia Steer le-a primit de la viață. Lavinia a fost diagnosticată cu cancer chiar în perioada în care era însărcinată, iar la câțiva ani după ce a născut s-a stins din viață. Olivia îi simte lipsa în fiecare zi, mărturisind că are o legătură specială atât cu sora ei, cât și cu tatăl ei care a murit în urmă cu câțiva ani.

Fiul Laviniei avea cinci ani când mama sa a murit. Sora vedetei a născut prin cezariană, iar după moartea acesteia, mama Oliviei Steer a avut grijă de Alex. Elena Steer s-a luptat cu ginerele său pentru custodia copilului. Într-un final au decis ca băiatul să rămână la Oradea, în casa unde a crescut și Lavinia, iar vacanțele le petrecere la Târgu Mureș cu tatăl său.

Citește și: Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o:„S-a lăsat greu'

Citește și: Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu:”Când e dragoste reală și puternică…”

Citește și: La ce oră va începe Acces Direct de acum.Schimbare neașteptată la Antena 1

Citește și: Anca Țurcașiu a refăcut scena costumului de baie din filmul Miss Litoral, după 31 de ani:„Eram mai plinuţă la 20 de ani'

Olivia Steer: „Închid ochii și o vad la fel de frumoasă”

Olivia Steer a trecut prin momente dificile în urmă cu 11 ani. Sora vedetei s-a stins din viață în urma unei lupte crâncene cu o boală devastatoare: cancerul. Lavinia s-a luptat șase ani cu cancerul la sân. În memoria surorii sale, Olivia a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros. Soția lui Andi Moisescu mărturisește că memoria surorii sale va rămâne mereu vie pentru ea.

„Se fac 11 ani de cînd Lavinia e atît de vie în gîndurile mele. Închid ochii și o vad la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung. Des și creț, ce stîrnea invidia și admirația, deopotrivă.

Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie).Că scria, sau cînta, sau dansa, sau juca, sau regiza, sau preda studenților ei, sau vorbea pur și simplu cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare.Dacă ar fi să extrag o singură lecție din tot ce m-a învățat Lavinia ar fi pasiunea arzătoare cu care se înveșmînta, la începutul fiecărei zilei, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc…', este mesajul Oliviei Steer, potrivit Wowbiz.ro.

Mama Olivei Steer are grijă de fiul Laviniei

Lavinia Steer a adus pe lume un băiețel, pe nume Alex, iar după cinci aceasta, tânăra a murit. Micuțul a rămas în grija Elenei Steer, mama Oliviei. Femeia a primit custodia nepotului său, chiar dacă s-a judecat cu tatăl lui Alex. Potrivit vedetei, nepotul său seamănă foarte mult cu Lavinia, moștenind frumusețea acesteia.

Alexandru este foarte vesel, activ, plin de energie. Eu îl cresc. Ne înțelegem bine. Îl duc la școala, îl iau acasă, facem temele împreună, mâncăm, ieșim la plimbare cu bicicleta, ne jucăm, citim și facem lecții de engleză.Ne descurcăm. Cu tatăl lui am ajuns la o înțelegere, ne vorbim, avem o relație civilizată de dragul copilului. El merge la Târgu Mureș, a fost și de Paste. Eu nu-l întreb nimic, nu vreau să intervin în relația lor, de tată – fiu'a declarat mama Oliviei Steer în anul 2015, potrivit sursei citate mai sus.

Olivia Steer, legătura specială cu sora și tatăl ei

Olivia Steer și-a schimbat stilul de viață, iar în ultimii ani a creat controverse în mediul online. Vedeta este împotriva vaccinării copiilor, după ce a trăit două drame cumplite. Olivia și-a pierdut tatăl și sora din cauza cancerului, iar acest lucru a determinat-o să aibă grijă de sănătatea ei și a celor dragi.

Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească', a declarat Olivia Steer în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter