Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o: „S-a lăsat greu”

Publicat pe

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, dar nu multă lume știe cum s-au cunoscut. Juratul de la „Românii au talent' a recunoscut că i-a fost destul de greu să-i intre în grații soției lui. A povestit că ea nu s-a lăsat deloc ușor, motiv pentru care a fost nevoit să apeleze la destul de multe „trucuri' pentru a o cuceri pe aleasa lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt un exemplu în rândul cuplurilor și s-au cunoscut într-un mod inedit. De când s-au căsătorit, în urmă cu 17 ani, cei doi își sunt alături și la bine și la greu, ca un adevărat cuplu. Până să ajungă însă să fie împreună, juratul de la „Românii au talent' a avut ceva de „tras', pentru că partenera lui nu s-a lăsat deloc ușor cucerită.

Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o: „S-a lăsat greu'Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o: „S-a lăsat greu'

Andi Moisescu a trebuit să-și pună în aplicare toate tacticile de „cuceritor' pentru a-i câștiga iremediabil inima soției lui. A așteptat destul de mult timp până ce Olivia Steer „i-a cedat', dar efortul lui a fost răsplătit cu o căsnicie perfectă, la care multe cupluri râvnesc.

Citește și: Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu:”Când e dragoste reală și puternică…”

Citește și: Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer:„Atunci când e dragoste reală și puternică…'

Citește și: Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID-19 până s-a infectat:„Am văzut moartea cu ochii'

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât'

Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o

Andi Moisescu a auzit întâmplător de Olivia Steer. Deși amândoi lucrau în cadrul aceluiași post de televiziune, nu s-au intersectat o lungă perioadă de timp. Prezentatorul TV a povestit că a aflat de ea, după ce un vecin de palier, prieten comun, i-a menționat-o. Bărbatul era un amic vechi de-al ei și erau din același oraș.

Olivia Steer și Andi Moisescu s-au cunoscut cu doi ani înainte să se căsătorească. S-au întâlnit în mediul televiziunii, atunci când înregistrau imnul de 1 decembrie. Un vecin de palier îi spusese de ea și i-a indicat să-și concentreze atenția asupra ei.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.

‘Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?’, ‘Cu cine?’, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți, s-o vezi!’. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam!', a spus Andi Moisescu în podcastul lui Mihai Bobonete, scrie wowbiz.ro.

„S-a lăsat greu'

Imediat ce a văzut-o, Andi Moisescu s-a îndrăgostit pe loc de ea, fermecat de frumusețea ei ieșită din comun. Juratul emisiunii de pe PRO TV a avut însă ceva de furcă până să ajungă să formeze un cuplu. A declarat că relația lor s-a format treptat, pentru că Olivia Steer s-a lăsat greu cucerită. Din fericire, acum, cei doi au o căsnicie de aproape două decenii.

„Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor…că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu', a mai povestit juratul de la „Românii au talent'.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă