Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi: "N-am o problemă cu alimentația"

Publicat pe

Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi. Este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. Are un simț al umorului bine dezvoltat, un râs molipsitor, dar și apariții impresionante. Multă lume s-a întrebat cum reușește Ana-Maria Barnoschi să se mențină în formă. Iată care este ritualul ei de frumusețe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi. Are un râs inconfundabil și este mereu cu zâmbetul pe buze. Să nu mai vorbim despre silueta ta sa de invidiat.

În cadrul unui interviu, Ana-Maria Barnoschi a spus ce dietă ține, dar și care este ritualul ei de frumusețe.

Citește și: Lidia Buble și-a găsit mașina vandalizată: „Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva'

Citește și: Ana Barnoschi s-a despărțit înainte de nuntă, după 6 ani de relație.Primele declarații

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol:„Lumina din viața mea

Citește și: Trauma care-l va urmări toată viața. Mihai Bendeac nu va uita niciodată drama lui Dan Mihăescu:’Când a aflat că este bolnav, m-a rugat… să îl eutanasiez’

Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi

Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi. În anul 2012, Ana-Maria Barnoschi s-a alăturat echipei Kanal D. A devenit co-prezentatoarea emisiunii „Roata Norocului' de la Kanal D.

A reușit să se facă plăcută imediat publicului atât prin felul său de a fi, cât și prin aparițiile sale. Multă lume s-a întrebat cum reușește vedeta să se mențină în formă, ținând cont că arată la fel de ceva ani buni.

Ei bine, în cadrul unui interviu, Ana Barnoschi a spus ce dietă ține, dar și cum reușește să se mențină tot timpul în formă.

Se pare că prezentatoarea face mult sport și nu se abține de la mâncare. Într-adevăr, Ana susține că evită prăjelile pentru că nu îi fac bine.

„Fac sport, dar nu țin dieta și n-am ținut niciodată. Mănânc cam tot ce poftesc, n-am o problemă cu alimentația. Eu merg la sală ca să mai pun masă musculară, nu ca să slăbesc (zâmbește – n.r.), așa că nu am nevoie de o dietă, dar evit prăjelile, deoarece nu mă simt bine de la ele.', a mai explicat vedeta.

Rutina de îngriire a vedetei

De asemenea, Ana-Maria Barnoschi ne-a mai spus și care este rutina ei de îngrijire. Se pare că are grijă să își curețe tenul în fiecare dimineață și seară. De asemenea, încearcă să își hidrateze mereu pielea și mai ales în perioada rece.

Aceasta a recunoscut că merge și la o clinică pentru diferite tratamente de curățare și hidratare a tenului.

„Îmi curăț tenul în fiecare dimineață și seară și încerc să–mi hidratez pielea, cât pot de mult, mai ales în perioada rece. Periodic, merg și la o clinică să-mi fac tratamente de curățare și hidratate a tenului.', a declarat Ana.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter