Cine este mama lui Alessandro Mucea de la SuperStar România. A fost abandonat la 6 luni

Publicat pe

Cine este mama lui Alessandro Mucea de la SuperStar România. Tânărul, în vârstă de 17 ani, i-a dat pe spate cu vocea sa pe jurații de la emisiunea de la Pro TV. Deși are un timbru vocal inconfundabil, Alessandro ascunde o poveste de viață impresionantă. A fost abandonat de mama lui la doar 6 luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este mama lui Alessandro Mucea de la SuperStar România. Acum, tânărul vrea cu orice preț să-și cunoască mama și să se apropie măcar câtuși de puțin de aceasta.

Alessandro Mucea de la SuperStar România a fost abandonat la 6 luni. Iată cine este Olga, mama băiatului cu voce de aur.

Citește și: Theo Rose prezintă emisiunea SuperStar de la Pro TV:'O mare provocare…'

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:'Uneori nu e doar despre succes'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:„Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu’

Citește și: Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil.Arăta diferit acum 10 ani

Cine este mama lui Alessandro Mucea de la SuperStar România

Alessandro Mucea de la SuperStar România a fost abandonat la 6 luni. Tânărul spunea la emisiunea de talente că mama lui a rămas în Italia și l-a adus în România, atunci când tatăl lui a decedat.

Timp de câțiva ani a fost în grija tatălui, iar la vârsta de 11 ani a fost luat de mătușa și unchiul lui.

'Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară', explica Alessandro Mucea la audițiile SuperStar România.

Despre relația cu mama sa, Alessandro spune că: 'Așa și așa, nu am o strânsă legătură cu ea'.

Deși Olga îl încurajează și îi lasă tot timpul mesaje pe rețelele de socializare, tânărul vrea să stea departe de cea care i-a dat viață.

Chiar dacă nu există o relație prea strânsă între mamă și fiu și nu există prea multe informații despre Olga, jurnaliștii de la Fanatik au reușit să intre în posesia unor fotografii cu mama lui Alessandro Mucea. În galeria foto veți putea vedea cine este femeia care i-a dat viață cântărețului.

Alessandro Mucea a ajuns în galele de la SuperStar România

Alessandro Mucea a reușit să ajungă în galelel de SuperStar România. Telespectatorii îl vor putea urmări în galele din 3, 10 şi 17 decembrie.

De asemenea, câștigătorul SuperStar România se va afla în ultima gală, care se va transmite LIVE. Ultima probă va avea loc în data de 17 decembrie 2021.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter