Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi: „Eu nu am apăsat trăgaciul!”

Publicat pe

Alec Baldwin a oferit primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi, pe platourile de filmare. În urma incidentului șocant, regizoarea Halyna Hutchins a fost rănită mortal. Actorul a vorbit acum, cu ochii în lacrimi, despre tragedia din luna octombrie și a susținut că el nu ar fi apăsat trăgaciul armei. În plus, el a declarat că cineva ar fi pus un glonț real în pistol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin a acordat primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi. Actorul de origine americană se arată în continuare șocat de cele întâmplate. Soțul Hilariei Baldwin a susținut că nu ar fi apăsat trăgaciul, în ciuda speculațiilor apărute în presa de peste Ocean. Cu lacrimi în ochi, el a mărturisit că nu știe cum a ajuns glonțul real în arma pe care el ar fi trebuit să o folosească pe platourile de filmare.

În urmă cu câteva săptămâni, pe 21 octombrie 2021, o veste tulburătoare a zguduit presa străină din temelii. La acea vreme, Alec Baldwin a împușcat accidental o femeie și un bărbat, pe platourile de filmare. Totul s-a petrecut în timpul filmărilor pentru o peliculă cunoscută. În urma rănilor suferite, din păcate, Halyna Hutchins, directoarea de imagine a peliculei, a murit. Cealaltă victimă, directorul filmului, Joel Souza, ajunsese la spital cu o rană la umăr.

Citește și: Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins.De ce a îndreptat arma spre ea

Citește și: Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare.Una dintre ele a murit

Citește și: Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara să prezinte matinalul de la Realitatea Sportivă:„O să privim partea umană a sportului'

Citește și: Anca Țurcașiu a refăcut scena costumului de baie din filmul Miss Litoral, după 31 de ani:„Eram mai plinuţă la 20 de ani'

Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi

După incidentul cutremurător, s-a aflat că Halyna Hutchins și Joel Souza au fost loviți de același glonț. Între timp, s-a dovedit că acesta era real și nu orb, așa cum ar fi fost normal pe platourile de filmare. Alec Baldwin se declară și acum tulburat de cele întâmplate și abia își stăpânește lacrimile atunci când vorbește despre acel episod.

După mai bine de o lună de la scena înfiorătoare, Alec Baldwin a oferit primul interviu despre acest subiect sensibil. El a vorbit cu ochii în lacrimi pentru postul de televiziune ABC. Actorul i-a spus jurnalistului George Stephanopoulos că arma s-ar fi descărcat accidental, fără ca el să fi apăsat pe trăgaci. În plus, artistul a mai transmis că nu știe cum a ajuns un glonț real în acea armă.

„Trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat trăgaciul! Nu aș îndrepta niciodată o armă spre nimeni și să apăs pe trăgaci. Niciodată', a susținut Alec Baldwin, conform CNN, atunci când a fost pus să confirme dacă în scenariul peliculei trebuia ca trăgaciul să fie apăsat sau nu.

Alec Baldwin, după moartea regizoarei Halyna Hutchins

Totodată, Alec Baldwin a spus că acel glonț real din armă nu trebuia să existe pe platoul de filmare. El a susținut că glonțul ar fi fost pus de cineva.

„Cineva a pus un glonț real în armă, glonț care nu trebuia să existe pe acel platou de filmare', a continuat el, conform unica.ro.

În ceea ce privește moartea regizoarei Halyna Hutchins, a spus că nici acum nu-i vine să creadă că s-a petrecut un astfel de incident șocant. Actorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii.

„A fost o persoană iubită și admirată de toți cei care lucrau cu ea. Nu mi se pare real!', a mai transmis el.

Printre altele, când Alec Baldwin a fost întrebat dacă incidentul din octombrie e cel mai teribil lucru care i s-a întâmplat, el a răspuns afirmativ, spunând „pentru că mă gândesc și mă tot gândesc… ce am putut să fac?'.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter