Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. De ce a îndreptat arma spre ea

Publicat pe

Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Apar noi detalii referitoare la incidentul de pe platoul de filmare în care actorul Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine. După tragicul incident, s-a constatat că pe platoul de filmare nu se respectă măsurile de siguranță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timpul filmării peliculei „Rust', actorul Alec Baldwin a împușcat două persoane. Una dintre ele este directorul de imagine Halyna Hutchins, care și-a pierdut viața în urma tragicului incident. Cea de a doua este Joel Souza, care s-a ales cu câteva răni după ce arma a fost descărcată. Acum ies la iveală noi detalii despre tragedie și se recunoaște cine a fost vinovat pentru scena de groază.

Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. De ce a îndreptat arma spre eaFilmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. De ce a îndreptat arma spre ea

Ies la iveală noi detalii referitoare la tragedia de pe platoul de filmare. Se pare că în momentul în care Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins, trebuie să se filmeze o scenă în care actorul îndrepta pistolul către camera de filmat.

Citește și: Alec Baldwin, primele declarații după ce și-a omorât accidental colega:„Sunt distrus…'

Citește și: Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare.Una dintre ele a murit

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie:„Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie'

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist:„Am greșit'

Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

În timpul filmării peliculei „Rust', Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe colega sa, Halyna Hutchins. Toată tragedia a fost un accident! Hanna Gutierrez-Reed, armurierul de pe platou, responsabilă de revolvere, nu era pe platou în momentul tragediei. Regizorul a explicat motivul pentru care actorul a îndreptat arma către Halyna Hutchins.

„Alec Baldwin repeta scena în care trebuia să îndrepte pistolul direct către cameră. Am auzit un șuierat ca de bici. Și apoi un zgomot tunător. Am văzut-o pe Halyna Hutchins, directorul nostru de fotografie, punându-și mâinile peste stomac, face un pas înapoi și cade la pământ. Abia atunci mi-am dat seama că și eu sângeram la umărul drept', a povestit regizorul.

Asistentul de regie a fost găsit vinovat

Deși Alec Baldwin este cel care a apăsat pe trăgaci, asistentul de regie, Dave Halls este cel care a fost găsit vinovat. Se pare că acesta este cel care i-a oferit actorului o armă încărcată cu gloanțe mortale. Se pare că nu este prima dată când Dave Halls se întâlnește cu o astfel de situație. În 2019, el a fost concediat de la producerea unui film, după un incident asemănător.

„Dave Halls a fost concediat de pe platoul Freedoms Path în 2019. Halls a fost dat afară de pe platou imediat după focul de armă tras cu recuzita. Producția nu a început până când Dave a părăsit scena.', a declarat producătorul filmului.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă