Andreea Tonciu și toată familia ei sunt infectați cu COVID-19: „Mi-e frică!”

Publicat pe

Toți membrii familiei Tonciu sunt infectați cu COVID-19. Este o perioadă foarte dificilă pentru Andreea Tonciu și familia sa. Aceasta a fost infectată cu virusul care a ucis zeci de vedete în ultima perioadă. Fosta concurentă Bravo, ai stil! recunoaște că este speriată de întreaga situație, mai ales că fiica sa, Rebecca, este foarte sensibilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, tot mai multe vedete anunță că sunt infectate cu COVID-19. Printre acestea se numără și Andreea Tonciu, care trece printr-o perioadă foarte dificilă din viața ei. Se pare că nu doar diva a intrat în contact cu virusul, ci întreaga sa familie. Fosta concurentă Bravo, ai stil! este speriată de consecințele pe care acest virus le poate avea asupra fiicei sale, Rebecca.

Andreea Tonciu speră ca ea și familia sa să se recupereze cât mai repede. Din fericire, forma de COVID-19 pe care o au nu este una foarte gravă.

Citește și: Andreea Tonciu, panicată din cauza COVID-19! S-a izolat cu familia:”Lumea e nebună, se duce la cumetrii”

Citește și: De ce și-au făcut Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice:„Sunt obsedată să…'

Citește și: Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins.De ce a îndreptat arma spre ea

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry:„Ceva spontan'

Andreea Tonciu și toată familia ei sunt infectați cu COVID-19

Andreea Tonciu a aflat că este infectată cu COVID-19! La scurt timp, și ceilalți membrii ai familiei au fost diagnosticați pozitiv cu virusul care a ucis atât de multă lume. În familia Tonciu-Niculescu, singurele persoane care au ieșit negative sunt tatăl divei și fiica acesteia, Rebecca.

„Covid am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!”, a povestit Andreea Tonciu.

„Îmi este frică'

Andreea Tonciu recunoaște că este speriată de acest virus deoarece fiica ei este extrem de sensibilă. Se pare că Rebecca are câteva probleme cu imunitatea. În acest moment, Andreea, Daniel și mama divei se simt bine.

„Suntem foarte bine. L-am lăsat acasă, să mai stea și el cu Rebecca. E mare fata mea, a crescut. Acum o țin acasă din cauza pandemiei. Îmi este frică, ea e foarte sensibilă. Mi-e frică de viroze și de coronavirus. Prefer să stau eu cu ea acasă ca să fie în siguranță. Nu prea are imunitate bună, e foarte sensibilă. Dar Dumnezeu e alături de noi și ne iubește”, a declarat vedeta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter