De ce și-au făcut Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice: „Sunt obsedată să...”

Publicat pe

Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, și-au făcut mai multe operații estetice de-a lungul timpului. Pe lângă dorința de a arăta bine, sora vedetei a recunoscut că a apelat la medicul estetician din cauză că este complexată de înfățișarea ei. Iată prin ce intervenții au trecut până acum, dar și ce alte „modificări' vrea să-și facă soția lui Daniel Niculescu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu are o soră frumoasă, care-i calcă pe urmă în privința operațiilor estetice. Astfel, atât vedeta, cât și ruda ei, Lorena, au trecut pragul medicului estetician. Și-au făcut mai multe modificări la nivelul feței și nu au de gând să se oprească aici. Deși îi este frică de ace, vedeta a povestit că are în plan și alte intervenții.

Pe Andreea Tonciu o cunoaște toată lumea, însă puțini știu că are o soră la fel de frumoasă. Până la 21 de ani, Lorena, la fel ca ruda ei, și-a făcut mai multe operații estetice și îi surâde ideea de a continua și pe viitor cu astfel de intervenții. Ele o ajută să se simtă mai bine în pielea ei, declarând că este complexată de aspectul ei.

Citește și: Surpriză emoționantă pentru Andreea Tonciu la Splash! Vedete la apă.Cine a venit s-o susțină

Citește și: Andreea Tonciu, atacată de un bărbat, pentru că a refuzat să facă un TikTok cu el:„Va răspunde penal'

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează:„Dăm vina unul pe altul'

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere:„Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată'

De ce și-au făcut, de fapt, Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice

Până în prezent, sora Andreei Tonciu și-a pus silicoane și și-a micșorat nasul. Lorena nu s-a operat doar o dată, ci de două ori la nas, pentru că nu a fost mulțumită de rezultat. Tânăra a optat de-a lungul timpului și pentru procedurile non-invazive și și-a pus acid în buze.

Lorena a povestit că se ruga de Andreea Tonciu să o lase să se opereze de la 14 ani. Deși a vrut să facă acest pas la 16, s-a putut abia doi ani mai târziu, când avea 18 ani. Sora vedetei a spus că e obsedată să arate bine și că ar fi dispusă să încerce orice doar pentru asta. Totodată, ea a menționat că spre deosebire de ruda ei, ea nu poate ieși nemachiată din casă, nici măcar când duce gunoiul.

„Mă rugam de Andreea de la 14 ani să mă operez, iar la 16 ani m-am dus să mă operez, dar nu s-a putut. Nici nu făcusem bine, cred că aveam o săptămână de când făcusem 18 ani și m-am dus să mă operez.

Eu sunt foarte obsedată să arăt bine. Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot. Eu trebuie să arăt cel mai bine și când duc gunoiul', a spus Lorena, sora Andreei Tonciu, la o emisiune TV, conform Spynews.ro.

Andreea Tonciu: „Trebuie să-mi fac blefaroplastie'

Andreea Tonciu a recunoscut că îi este frică de operații, dar cu toate astea ar vrea să-și mai facă câteva. Vedeta a povestit că trebuie să-și facă o intervenție la un loc, o blefaroplastie, după ce i s-ar fi lăsat pleoapele. Deși îi e teamă de anestezie, vrea să-și pună acid în buze și să-și facă pomeții după bunul plac.

„N-aș mai încerca. Mi-e frică de operații. Cu toate că am acum o problemă foarte mare, trebuie să mă operez la ochi să-mi fac blefaroplastie pentru că mi s-au lăsat ploapele. Mi-e frică de anestezie. Mi-e frice de orice, dar trebuie, vreau să-mi pun și eu în buze, vreau să-mi fac și eu pomeții, vreau să-mi fac totul. Pentru că vârsta, gata, aproape 36 de ani', a transmis Andreea Tonciu, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter