Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani: „Am produs câteva milioane, dar...”

Publicat pe

Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani. Codin Maticiuc este una dintre vedetele care întotdeauna a expus luxul și opulența. Acesta a fost acuzat o bună perioadă de timp că i-ar cheltui banii tatălui său. Ulterior, „craiul de Dorobanți' s-a implicat în mai multe proiecte care i-au adus sume mari de bani în cont. Acum, el a vorbit deschis despre averea pe care a strâns-o până la 41 de ani, dar și despre cheltuielile pe care le are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani. Celebrul actor a intrat în atenția publicului larg datorită multor acțiuni pe care le-a avut de-a lungul timpului. Acesta scrie cărți, produce filme de succes și întotdeauna s-a implicat în mișcări caritabile. Codin Maticiuc provine dintr-o familie bogată, iar o bună perioadă de timp a fost numit „crai de Dorobanți' sau „băiat de bani gata'. Cu toate acestea, el se declară un bărbat care cheltuie chiar mai mult decât produce.

Înainte de a se instala pandemia, Codin Maticiuc era prezent la toate cluburile de fițe din București, dar și de pe litoral. Acesta se lăuda întotdeauna cu notele de plată uriașe!

Citește și: Codin Maticiuc a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo:„Eram în chiloți'

Citește și: Codin Maticiuc va face un film despre Nuțu Cămătaru și îl vrea pe Mihai Bendeac în rolul lui:”Te văd un Nuțu tânăr”

Citește și: Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara să prezinte matinalul de la Realitatea Sportivă:„O să privim partea umană a sportului'

Citește și: La ce oră va începe Acces Direct de acum.Schimbare neașteptată la Antena 1

Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani

Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani. După ce mult timp a fost acuzat că îi consumă banii tatălui său, Codin Maticiuc a arătat că și el știe să își câștige propriile venituri. În cadrul podcastului „La Mijloc', acesta recunoaște că a cheltuit mai mult decât a produs până la vârsta de 41 de ani.

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult', a spus el.

Șocat de afirmația făcută de actor, Cosmin Natanticu a reacționat imediat!

„Adică tu până la vârsta de 31 ai cheltuit câteva milioane?', a întrebat comediantul.

Codin a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că este adevărat. Până la 41 de ani a cheltuit câteva milioane, bani făcuți atât de el, cât și de familia lui.

„De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane', a răspuns Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a lansat o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru

Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani. În ultimii ani, actorul a fost implicat în mai multe proiecte pentru a strânge bani pentru spitale publice. Recent, el a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru'. Pentru a reuși acest lucru, el a stat 5 ani alături de afacerist.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu». 5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia', a povestit el pe rețelele de socializare.

Codin Maticiuc, despre fiica lui: „Mi se pare că mă moștenește'

Codin Maticiuc nu se bucură doar de o carieră impresionantă, ci are parte și de o fetiță absolut minunată. Smaranda are doar doi ani, însă pare că îi moștenește deja talentul tatălui său în ceea ce privește creativitatea.

„E destul de «fetiță», dar mi se pare că mă moștenește, dar s-ar putea să fie din educație, pentru că și ea e crescută parțial și de mama mea. O simt că inventează povești. Nu numai că cere tot timpul povești, dar le și creează. S-ar putea să aibă o latură creativă de ceva scris, inventat, compus', a spus el în cadrul unui interviu.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter