Codin Maticiuc a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo: „Eram în chiloți”

Publicat pe

Codin Maticiuc a dezvăluit că a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo. Actorul a scos la iveală detalii nebănuite despre câteva dintre experiențele sale controversate, din trecut. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate în cadrul unui podcast de pe YouTube, unde a povestit despre o seară de pomină din Monaco! Iată ce i s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo. Totul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, după o seară de pomină. Autorul cărții „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru' a vorbit abia acum despre acest subiect controversat, în cadrul unui podcast de pe YouTube. A povestit pe îndelete despre experiența cu Poliția din Monte Carlo, iar confesiunea lui a stârnit un val de reacții.

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Până acum, la 41 de ani, omul de afaceri a trecut printr-o mulțime de experiențe, iar viața lui pare a fi mai degrabă un scenariu de film. Își amintește și acum de cele mai controversate experiențe, cum ar fi cele din străinătate. Recent, el a povestit că a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo, în trecut.

Citește și: De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut:„Totul mi se trage de la…'

Citește și: Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc:„Senzația e reciprocă'

Citește și: Oana Radu și soțul ei se mută în casă nouă. Cât au plătit pentru apartamentul de lux:„Am rămas cu puțini bani'

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează:„Eu mă aprind cel mai repede'/ EXCLUSIV

Codin Maticiuc a fost arestat de două ori, în aceeași seară, în Monte Carlo

Codin Maticiuc a trăit o adevărată „aventură' în Monte Carlo, după o noapte de pomină. Actorul a fost atunci arestat de două ori, în aceeași seară. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către el, în cadrul podcastului denumit „La mijloc'. Fanii vor putea afla povestea completă curând, pe canalul lui de YouTube.

Codin Maticiuc a oferit deocamdată doar câteva amănunte „spumoase', ce i-a pus pe fani pe gânduri. Acum, admiratorii săi așteaptă nerăbdători să afle întreaga poveste despre noaptea din Monte Carlo. În continuare, vă prezentăm introducerea făcută de actor pe YouTube.

„Încercau, cumva, prin gesturi să ne facă să ieșim afară. Ei nu voiau să intre acolo. Niciun bodygurad nu voia să intre după noi, efectiv. Erau în costum, în pantofi și se gândeau: «Intrăm așa, care-i procedura?» Până la urmă, noi am ieșit afară, normal, oamenii ne luaseră hainele de pe jos. Ne-au luat, ne-au băgat în prima baie. Pac, au intrat, ne-au acoperit. Noi eram în chiloți. Ne-au băgat într-o baie și ne-au pus hainele pe noi. Între timp, au chemat poliția și pompierii. Acolo nu vine salvarea, la Monaco, vin pompierii.

Am ieșit afară. Pe mine m-au preluat niște polițiști, iar pe el l-au preluat ăștia de la SMURD, că-i curgea sânge. Pompierii lor l-au legat efectiv de targă, pentru că el gesticula și zicea: «Vreau să rămân să beau».

Mie poliția mi-a zis că trebuie să vă ducem și pe dumneavoastră la spital, dar o să vă ducem noi. Am zis OK! Dar aș vrea să intru înăuntru, să-mi iau prietena. Zic, nu, nu mai puteți să intrați, că nu se mai poate. Noi suntem Poliția din Monaco. Și am zis OK, sunteți Poliția din Monaco, puteți să vorbiți, vă rog, și cu patronul pentru că nota e la mine. Eu nu mai plătesc, ca să știți. Dacă mă luați de aici, eu nu mai plătesc nota. Ah, atunci să intrăm, au zis', a spus Codin Maticiuc în podcast, conform cancan.ro.

Codin Maticiuc a scris o carte despre Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a scris o carte despre Nuțu Cămătaru. Actorul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar lucrarea a fost lansată recent. Acesta a povestit că a lucrat la ea timp de cinci ani, după ce a reușit să-l convingă pe Ion Balint să-l lase să-i afle povestea.

„Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Cămătaru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea.’, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter