De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut: „Totul mi se trage de la...”

Publicat pe

De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut. În ultima perioadă, Codin Maticiuc a devenit un actor extrem de apreciat de publicul larg. Acesta s-a lansat în carieră în anul 2013, iar de atunci a dovedit că are un real talent. Cu toate acestea, tânărului i se oferă întotdeauna roluri în care primește și câte o bătaie. El a explicat motivul pentru care se întâmplă acest lucru, dar și cum se filmează acele scene.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a debutat în carieră în anul 2013, iar de atunci a jucat în foarte multe filme și seriale. Ba mai mult decât atât, el a intrat inclusiv în lumea producătorilor, având cinci filme sub semnătura sa. Unul dintre ele este „Miami Bici', care a avut un real succes. Cu toate acestea, în aparițiile sale există un element comun și anume faptul că mereu este bătut. El a explicat de ce se întâmplă acest lucru și cum sunt filmate secvențele violente.

Acesta a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în spatele unei scene de succes. Ba mai mult, el este mândru de munca pe care o prestează pentru diferite filme.

Citește și: Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc:„Senzația e reciprocă'

Citește și: Motivul pentru care Codin Maticiuc nu a mai dorit să dea examen la actorie

Citește și: Ce a transmis Olăroiu, la două luni de la moartea lui Patzaichin:„Cum să nu te doară?'

Citește și: Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe a apărut și în presa italiană:„Este o situație rușinoasă'

De ce Codin Maticiuc joacă întotdeauna roluri în care este bătut

Codin Maticiuc a vorbit deschis despre faptul că în majoritatea filmelor în care a apărut a primit bătaie. Acesta susține că fizicul este cel care îl pune într-o asemenea postură. Acum, în serialul „Vlad' de la ProTV el joacă rolul unui „jucător de poker, milionar şi om care le încurcă şi descurcă pe toate'.

'Nu am ce să fac. Fizicul nu mă ajută deloc în treaba asta. Nu cred că s-a născut scenaristul care să scrie fraza următoare. Sau, dacă o va scrie vreodată, după ce se va uita la mine, va cere o gumă, va șterge tot și se va apuca de varianta opusă! Am un fizic care încasează, nu dă. Asta mi-e sortit!', a declarat cu mult umor Codin Maticiuc pentru impact.ro.

Cum sunt filmate scenele bătăii

Acesta a vorbit inclusiv despre filmarea unei scene de bătaie din serialul „Vlad'. Se pare că acesta a întâmpinat dificultăți din cauza faptului că actorul care trebuia să îl lovească, nu avea intensitatea dorită de regizor.

'Nu e simplu să filmezi așa ceva, să găsești cel mai bun unghi ca să-l convingi pe spectator sau telespectator de veridictatea secvențelor. În cazul meu, spre exemplu, Silviu Mircea, actorul care i-a dat viață așa numitei mâini drepte a lui Iordache, jucat de Adrian Titieni, mi-e și amic.', a mai spus Codin Maticiuc pentru sursa citată.

În spirit de glume, el a povestit că până să iasă scena așa cum trebuia, toată lumea din platou se ruga de Silviu Mircea să îl lovească mai tare pe actorul nostru.

Ei bine, omul trebuia să-mi dea niște palme serioase. Am reluat de mai multe ori filmările, fiindcă palma lui Silviu nu avea intensitatea dorită de regizor. Ajunsesem și eu, și alți colegi de echipă, să-l rugăm să mă lovească mai tare, pentru veridicitate', a mai spus el.

Codin Maticiuc povestește cele mai dificile scene

Acesta a recunoscut că pe lângă scenele care implică violență fizică, mai există și cele în care sângele este implicat. El a menționat că în asemenea situații se folosește o substanță roșie cu care actorii trebuie să fie extrem de atenți.

'În asemenea secvențe folosim o soluție roșie, pe bază de colorant alimentar, pe care o sorbi în ultima clipă, chiar înainte de startul filmărilor. Trebuie să fii atent pe cât posibil ce împroști cu sânge, fiindcă de efect e momentul în care sângele te bușește peste tot, nas, gură, și-i umpli pe toți din preajmă cu sânge, inclusiv camerele de filmat!', adaugă Codin Maticiuc.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter