Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Tot la ea mă ducea gândul”

Publicat pe

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Foștii concurenți ai show-ului de pe Kanal D au decis să mai dea o șansă iubirii, după ce s-au separat la scurt timp după finala sezonului trei. Deși fiecare a încercat să-și refacă viața amoroasă și să cunoască persoane noi, destinul i-a adus tot împreună. Iată cine a făcut pasul spre împăcare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat. Cei doi formează din nou un cuplu și au decis să-și mai dea o șansă. Anunțul a fost făcut chiar de către ei, în cadrul unui talk-show online. S-au afișat împreună, din aceeași casă, cu zâmbetul până la urechi. Aceștia și-au împărtășit gesturi tandre, ca doi îndrăgostiți, pentru a dovedi că au revenit la sentimentele de dragoste.

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că s-au despărțit. Vestea a fost făcută publică la scurt timp după finala sezonului 3 a emisiunii. Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie, mai ales că el o ceruse în căsătorie în cadrul show-ului de pe Kanal D. Ei bine, cei doi au revenit acum în atenția publicului cu un nou anunț „bombă'. Foștii concurenți s-au împăcat, iar în prezent formează din nou un cuplu.

Citește și: Codruț de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Alexandra:„Ea păstra legătura cu un băiat'

Citește și: Alexandra de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Codruț:„Ne-am certat'

Citește și: Mitică Popescu a împlinit 85 de ani!De ce și-a sărbătorit ziua mai devreme

Citește și: Oana Radu și soțul ei se mută în casă nouă. Cât au plătit pentru apartamentul de lux:„Am rămas cu puțini bani'

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat

Așadar, după ce s-au acuzat reciproc în ceea ce privește despărțirea, Alexandra și Codruț sunt din nou într-o relație. Între timp, ei au încercat să cunoască persoane noi, însă și-au dat seama că le este bine doar împreună. Cea care a luat inițiativa spre împăcare a fost blondina. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a sunat, dar el nu a răspuns pe moment, fiind la un meci de fotbal. Când a observat notificarea, el a apelat-o înapoi, iar de atunci s-au împăcat.

„Mi-a scris: sper că nu deranjez. I-am zis, nu ai cum să deranjezi. Voi fi mereu acolo. A fost totul așa, foarte repede. În 5 minute ne-am împăcat', a spus Codruț de la Puterea Dragostei la Wownews, potrivit fanatik.ro.

Cine a făcut primul pas spre împăcare

Potrivit spuselor Alexandrei de la Puterea Dragostei, Codruț a fost mai orgolios în relație, motiv pentru care a decis să mai lase de la ea. Blondina e fericită acum că au reușit să ajungă la un consens și speră ca nimic să nu-i mai despartă.

„Mă bucur că am reușit să ajungem la un consens. Sper ca de acum lucrurile să fie bine, să trecem împreună peste tot. Mi-a zis că mă urmărea peste tot, că era prezent unde eram și eu', l-a completat Alexandra de la Puterea Dragostei.

Codruț de la Puterea Dragostei, despre Alexandra: „Tot la ea mă ducea gândul'

Codruț a povestit că a stat mereu în umbra Alexandrei de la Puterea Dragostei, în perioada în care erau despărțiți. Tânărul a recunoscut că se gândea mereu la ea.

„Și când dormeam singur în pat, tot la ea mă ducea gândul', a continuat fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Printre altele, Codruț a susținut că i-a fost teamă de ideea de împăcare, pentru că ar fi primit reproșuri de la iubita lui. Alexandra l-a avertizat de mai multe ori că îi va da lucrurile personale altcuiva, însă nu a mai fost cazul, pentru că cei doi s-au împăcat.

„I-am zis de foarte multe ori să îi dau lucrurile personale altcuiva. I-am zis să vină să-și ia lucrurile personale. Ce, n-ai curajul să dai ochii cu mine?', a mai transmis blondina.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter