Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei. Câștigă mult mai mult decât artistul

Publicat pe

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei. Invitat la podcastul lui Speak, Florin Ristei a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația lui cu frumoasa Naomi Hedman. Cei doi s-au cunoscut după ce bruneta a participat la competiția X-Factor, unde artistul face parte din juriu. Acum, cei doi trăiesc o superbă poveste de iubire, iar diva a renunțat la Anglia pentru a rămâne în România alături de jumătatea sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei. După ce a apărut pe scena X-Factor România, Naomi Hedman și Florin Ristei au legat o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi țin enorm unul la celălalt și în curând se vor căsători. Artistul deja a cerut-o în căsătorie! Invitat la podcastul lui Speak, cântărețul a făcut o serie de declarații cu privire la relația sa. Acesta a recunoscut că Naomi are parte de câștiguri financiare mult mai mare decât ale lui.

Citește și: Cum a reacționat tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica: „A urlat…”

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Florin Ristei și Naomi Hedman și cum a evoluat relația lor:„Gelozia e un semn…'/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Vârciu a fost internat în spital:„Răceală fără miros'. Cum se simte acum

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații după ce a născut o fetiță:„Nu mai pot după ea'. Cum arată după ce a devenit mamă prima oară

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei. Naomi nu doar că are o voce absolut minunată cu care i-a cucerit pe jurații emisiunii X-Factor, de la Antena1, ci se bucură și de o carieră de model. Aceasta este extrem de cunoscută în întreaga lume și se bucură de o carieră impresionantă. Logodnicul său a vorbit despre modul în care face ea bani, dar și cum reușește să gestioneze viața de familie cu cea profesională.

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e', a spus cântărețul.

Florin Ristei: „Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei.'

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei. Acesta a vorbit în cadrul podcastului inclusiv despre situația lor. Modelul a renunțat la țara natală pentru a locui în România alături de artist. Se pare că ea nu are pe nimeni altcineva aici, iar Florin evidențiază faptul că el nu crede că ar fi făcut acest lucru în locul ei.

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin îmi dau seama cât îi este de greu. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. Pe ea o marchează chestii din astea mici la oameni.', a continuat el.

Ba mai mult, acesta susține că este foarte interesant să poarte discuții cu cineva dintr-o altă cultură. Florin Ristei este de părere că gândirea românilor este mai înapoiată cu o generație decât cea a lui Naomi.

„E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei sale. Suntem cu o generație în urmă. Sunt chestii banale', a spus el.

„Ai mei o plac foarte tare'

Florin Ristei a vorbit inclusiv despre relația pe care Naomi Hedman o are cu familia lui. Se pare că modelul a luat lecții de limba română cu viitoarea sa soacră. Ba mai mult, și Florin i-a cunoscut familia frumoasei brunete.

„Ai mei o plac foarte tare. Mama mea a fost întotdeauna deschisă la minte. (…) Cu mama a făcut ore de română, pentru că ea e profesoară. Acum are permis de ședere pe 5 ani. Ea e născută în Londra, dar tatăl ei este din Jamaica. Am fost la nunta surorii ei. Mama ei zici că are 40 de ani, dar are aproape 60. Mai are 3 surori. Ei sunt altfel. Ei sunt mega extrovertiți sentimental', a mai spus el.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter