Alexandra de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Codruț: „Ne-am certat”

Publicat pe

Acum câteva zile, au apărut zvonuri potrivit cărora Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei, și Codurț s-au despărțit. Recent, Alexandru și-a dorit să facă lumină în acest caz pentru că a tot primit întrebări din partea urmăritorilor ei legate de acest subiect. Ce spune Alexandra de la Puterea Dragostei despre despărțirea de Codruț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La câteva zile după ce sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D, a luat sfârșit, au apărut primele informații referitoare la faptul că Alexandra și Codruț s-au despărțit. Vestea că Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit a fost făcută publică pe pagina de Instagram Viperele Vesele. Pe acest cont a apărut un mesaj în care se menționa că hotărârea de a de despărți ar fi fost luată de bărbat.

Alexandra de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Codruț: „Ne-am certat'Alexandra de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Codruț: „Ne-am certat'

Joi, 09.09.2021, Alexandra și Codruț s-au despărțit! Alexandra este cea care a pornit conflictul, acuzându-l pe Codruț de infidelitate, în urma unor ieșiri ale lui în oraș, însă decizia de a pune capăt relației i-a aparținut lui Codruț„, se arată pe pagina de Instagram Viperele Vesele.

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic'

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu socrii și cine o va ajuta la creșterea fetiței:„În primii doi ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Motivul despărțirii:„A trebuit să recunosc'

Citește și: De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep.Ce făcea artistul în timpul petrecerii

Alexandra de la Puterea Dragostei, despre despărțirea de Codruț

După ce au apărut primele informații referitoare la despărțirea ei de Codruț de la Puterea Dragostei, Alexandra s-a decis să facă lumină în acest caz. Aceasta a spus că a primit numeroase mesaje în care a fost întrebată dacă s-a despărțit sau nu de Codruț. Totuși, lucrurile nu sunt foarte clare, asta pentru Alexandra a mărturisit că ea și Codruț de la Puterea Dragostei s-au certat, dar ea nu consideră că s-au și despărțir. Tânăra speră că problemele dintre ea și Codruț se vor rezolva.

Dragilor, am primit foarte multe mesaje cu întrebarea: „Te-ai despărțit de Codruț?”. Ei bine, dragilor, a venit momentul să vă dau câteva explicații. Da, este adevărat, eu cu Codruț ne-am certat și într-adevăr nu mai vorbim de două zile, dar nu o pot numi încă despărțire deoarece nici eu nu știu ce se întâmplă de fapt. Încă sper să se rezolve totul, tocmai de aceea nu am făcut niciun pas încă. Îmi doresc din tot sufletul să vă explic toată situația, dar momentan nu se poate. În momentul în care voi fi sigură de ceea ce urmează, vă promit că voi veni în fața voastră cu mai multe explicații”, a scris Alexandra de la Puterea Dragostei despre relația cu Coduț, pe Instagram.

Codruț o ceruse de soție pe Alexandra

Vestea că Alexandra și Codruț s-au despărțit a fost cu atât mai șocantă, cu cât ne amintim faptul că el a și cerut-o în căsătorie. Cu câteva zile înainte ca sezonul 3 să se încheie, tânărul și-a luat inima în dinți și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui. Ea a acceptat imediat, iar momentul i-a emoționat pe toți concurenții.

Mulțumesc pentru toate momente pe care le-am petrecut împreună în toate aceste luni, în care, chiar dacă de foarte multe ori nu meritam, ai fost lângă mine și vreau să îmbătrânim împreună. Te întreb o dată, rar și tare: Vrei să fii nevasta mea?‘, a întrebat-o Codruț pe Alexandra, la Puterea dragostei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter