Daniel Pavel de la Survivor și-a schimbat look-ul. Cum au reacționat fanii

Publicat pe

Daniel Pavel și-a schimbat look-ul. Prezentatorul Survivor România a reușit, în urmă cu puțin timp, să își impresioneze fanii de pe rețelele de socializare cu una dintre ultimele postări. Look-ul din Republica Dominicană, pe care l-a păstrat și la revenirea în țară, a ….dispărut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel și-a schimbat look-ul. Prezentatorul de la Survivor, cel mai probabil pentru că se află în perioada de refacere după despărțirea recentă de iubita lui, a decis că are nevoia de o schimbare majoră.

Daniel Pavel de la Survivor și-a schimbat look-ul. Cum au reacționat faniiDaniel Pavel de la Survivor și-a schimbat look-ul. Cum au reacționat fanii

Daniel Pavel și-a schimbat look-ul . Vedeta a decis să renunțe la barbă. El a postat un colaj, o fotografie cu barbă și una după, fără barbă. La descriere, îndrăgitul om de televiziune a scris: „Încep cu omul din oglindă!”

Daniel Pavel și-a schimbat look-ul. Fanii au reacționat imediat

La vederea imaginii, fanii au intervenit imediat și au lăsat zeci de comentarii la ultima fotografie postată. Mulți dintre aceștia chiar l-au felicitat pentru această decizie.

„Domnul Dan, sunteți minunat! Eu la 26 de ani sunt hidos in comparație cu dumneavoastră la 38.Se vede că ați dus un stil de viață sănătos', „Ești cel mai frumos bărbat!!!Wowww', „Forta domnu Dan!!! Fresh fara barba!!❤️❤️', au fost doar câteva dintre comentariile primite de Daniel Pavel.

Citește și: Ce planuri are Daniel Pavel, după Survivor

Citește și: Ce ritual are Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, înainte de filmări

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic’

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…’

Despre despărțirea de iubita lui

Invitat în emisiunea Theo Show, acum mai bine de o lună, Daniel Pavel a dat ultimele detalii despre despărțirea de Marina.

Prezentatorul de la Survivor suferă foarte mult din cauza rupturii, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber, mai ales că, potrivit propriilor declarații, cea care a pus punct relației.

„Ea a fost cea care a spus stop! Sunt în faza de șantier acum! Sunt șapte amar de ani de când ea a venit după mine și eu am venit după ea. Am cunoscut-o într-o bibliotecă.

Mă gândesc cum să depășesc momentul, să supraviețuiesc. Poate există fericire și în povestea asta. Acum nu văd prin norul ăsta nimic. Mă simt ca o capră prinsă cu capul într-o găleată.

Oamenii care suferă nu sunt victime. Am nevoie de o mână care să mă ajute să trec de acest nor!’, a spus prezentatorul la Kanal D.

Cariera media a lui Daniel Pavel

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și a trecut la carieră în radio și TV.

El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale.

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter