Cine este Amy Cercel, fiul cel mare al lui Petrică Cercel. E singurul din familie care nu cântă

Publicat pe

Cine este Amy Cercel, fiul cel mare al lui Petrică Cercel. Reputatul artist s-a stins ieri din viață pe patul de spital, unde se afla intubat în stare gravă, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Petrică Cercel a transmis mai departe moștenirea, doi dintre fiii săi călcând pe urmele tatălui lor. Nu și Amy, fiul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Amy Cercel, fiul cel mare al lui Petrică Cercel. Celebrul manelist s-a stins prematur din viață, după ce a pierdut lupta cu teribilul coronavirus, lăsând în urmă o soție și trei fii îndurerați. Petrică Cercel s-a bucurat de un succes fulminant pe parcursul carierei, artistul având bucuria ca doi dintre fiii săi să îi calce pe urme. Dacă Ionuț și Florin s-au dedicat muzicii, nu același lucru s-a petrecut și în cazul fratelui lor cel mare, Amy.

Cine este Amy Cercel, fiul cel mare al lui Petrică Cercel. E singurul din familie care nu cântăCine este Amy Cercel, fiul cel mare al lui Petrică Cercel. E singurul din familie care nu cântă

Cine este Amy Cercel, fiul cel mare al lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a mărturisit nu o dată, inclusiv prin intermediul pieselor sale, că cea mai mare avere a sa este familia. Și, într-adevăr a avut un mariaj longeviv, de peste 35 de ani, cu Ana, femeia care i-a dăruit trei fii, Florin, Ionuț și Amy. În timp de doi dintre băieții lui au ales aceeași profesie ca tatăl lor, Amy a preferat să se dedice vieții de familie.

Citește și: A murit Petrică Cercel! Manelistul era intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Ce surpriză pregătește Liviu Vârciu pentru invitați la botezul fiului său: „Da, voi…'

Citește și: Cât au costat rochiile purtate de Simona Halep la cununia civilă.Prețul e foarte mare

Citește și: De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil!:„Ceea ce s-a întâmplat între noi două…’

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat. Motivul despărțirii: „A trebuit să recunosc'

Ionuț, fiul cel mai mic al al lui Petrică Cercel este deja un nume cunoscut în lumea muzicii, remarcându-se încă din copilărie, iar fratele său Florin a ales aceeași cale. Mai mult, cei doi frați colaborează acum pe plan muzical, însă fratele lor mai mare s-a mulțumit doar să-i ajute cu figurația pentru videoclipuri, notează spynews.ro. Atât Amy, cât și Ionuț l-au făcut bunic pe tatăl lor, manelistul mândrindu-se cu cei 5 nepoți ai săi.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Amy', mărturisea Petrică Cercel în urmăcu ceva timp.

Copiii și soția îi vor moșteni averea

Cine este Amy Cercel, fiul cel mare al lui Petrică Cercel. Petrică Cercel a apucat, din fericire, să-și vadă și copiii reușind în carieră, aceștia făcându-l fericit de două ori – i-au dăruit 5 nepoți. Atât Amy, soția și copiii lor, câtșicei doi frați ai lui au, așadar, viitorul asigurat.

Averea adunată de Petrică Cercel de-a lungul carierei va fi moștenită, mai mult ca sigur, de cei patru moștenitori ai săi – soția, Ana, și cei trei fii. Artistul, un familist convins, s-a asigurat încă din timpul vieții că familia lui nu va cunoaște grijile.

„Fiecare copil are casa lui, cu familia lui. Eu aici locuiesc doar cu soția, dar ei vin în fiecare zi. Fără ei nu aș putea sta. Cel mai mult mi-am dorit și e satisfacția oricărui părinte să-ți vezi copiii că ajung mai sus ca tine”, declara Petrică Cercel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter