Cine este Marius, fratele lui Horia Brenciu. Cei doi nu țin legătura

Publicat pe

Horia Brenciu a vorbit despre Marius, fratele său, deși o face extrem de rar și puțini oameni știu că artistul are un frate. Astăzi, însă, este ziua lui și a împlinit 47 de ani, motiv pentru care Horia a ținut să îi facă o urare, spunându-le fanilor că fratele lui detestă când vorbește despre el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Brenciu este tenor de succes și a cântat pe marile scene ale lunii. Comparat de publicația The Times cu Pavarotti, Marius Brenciu a cântat de-a lungul timpului la opera sau cu orchestrele filarmonice din București, Bruxelles, Berlin, Munchen, Hamburg, Geneva, Zurich, Paris, Toulouse, Lyon, Lisabona, Monte Carlo, Goteborg, Cardiff, Amsterdam, Tokyo, Tel Aviv, New York, San Francisco, Madrid, Roma, Edinburgh, Londra și multe altele.

De ziua lui Marius, Horia i-a făcut o urare frumoasă, în care spune că fratele lui este motivul pentru care el a studiat pian și canto.

'Intr-o lume deznădăjduită, familia reprezintă adevarata ancora pentru sufletele noastre. De aceea, vreau să vă vorbesc puțin despre Marius Brenciu, fratele meu. S-a născut azi, cu 47 ani in urmă. Lui ii datorez faptul că am studiat pian și apoi canto și tot lui îi creditez admirația mea pentru operă si operetă. Marius este tenor, fiind o voce cunoscută în multe colțuri ale lumii. Detestă când vorbesc despre el. Am pus asta, de fiecare data, pe seama modestiei lui exacerbate. Mau, te iubesc! La mulți ani frumoși și sănătoși, oriunde ai fi', a spus Horia Brenciu.

Horia și Marius Brenciu nu țin legătura

Din păcate, relația dintre cei doi frați nu este una apropiată. Horia Brenciu a abordat un subiect extrem de personal și dureros într-un interviu, acela al relației cu fratele său, Mariu Brenciu. Juratul Vocea României a recunoscut că nu mai ține legătura cu tenorul, povestind care au fost motivele disensiunilor.

Cred că a fost odată cu țara. Pentru că el a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit’. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat', a declarat Horia Brenciu.

Cine este Marius, fratele lui Horia Brenciu. Cei doi nu țin legăturaCine este Marius, fratele lui Horia Brenciu. Cei doi nu țin legătura

Vedeta și-a exprimat totuși dorința de a relua legătura cu fratele său.
Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el', a mărturisit Horia despre Marius Brenciu care, în ciuda faimei internaționale, duce o viață foarte discretă, fără rețele sociale.

Horia și Marius Brenciu provin dintr-o familie săracă

Horia Brenciu a dezvăluit în urmă cu ceva timp că provine dintr-o familie săracă și că mama lor a murit, pe vremea când el avea 11 ani, iar Marius 10.

„Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. (…) Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina', a declarat Horia Brenciu.

Citește și: Alexandra Dinu, primele declarații despre postul de jurat la Românii au Talent. A acceptat propunerea dintr-un motiv emoționant: „E un semn de Sus’

Citește și: De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au talent. În urmă cu două săptămâni promova noul sezon al show-ului la emisiunea lui Măruță

Citește și: Povestea emoționantă a lui Radu Palaniță, câștigătorul Românii au Talent. Ce va face cu marele premiu de 120.000 de euro: „Vreau să-mi cumpăr un apartament și să ajut oameni nevoiași'

Smiley, noul jurat de la Românii au Talent. Prezentatorul l-a înlocuit pe Andi Moisescu

În ciuda acestor lipsuri, artistul se bucură de fiecare moment frumos din viața lui, lucru pe care fanii săi îl simt. Întrebat despre cum a depășit pierderea mamei sale la o vârstă atât de fragedă, Horia mai spune: 

„Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă. Șocul pierderii tatălui meu a fost cel mai puternic pentru că aveam o relație foarte puternică cu el. Dacă spunem că viața este cel mai bun profesor, fiecare copil este cel mai bun profesor pe care poți să îl ai', mai mărturisește artistul, referind-se la copiii lui.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter