Cum se descurcă Horia Brenciu în rolul de tată: "Sunt o victimă sigură a copiilor mei"

Publicat pe

Tatăl a patru copii, mari și mici, Horia Brenciu se descurcă admirabil în rolul acesta, chiar dacă, recunoaște el, nu prea îl lasă inima să îi refuze. Iată ce mărturisește artistul despre viața de familie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La 49 de ani, Horia Brenciu este plin de energie, iar copilul din el iese la iveală de fiecare în cele mai neașteptate momente. Asta îl ajută, cu siguranță, în relația cu cei patru copii ai săi, cu vârste și nevoi diferite, cu care are o relație extraordinară. Horia și Alice sunt mândrii părinți a trei fete și ai unui băiat. O au împreună doar pe Mina, o fetiță în vârstă de 8 ani.

Soția artistului mai are două fete din căsnicii anterioare: Andreea este fiica lui Alice dintr-o relație cu un coleg din facultate, iar Maria a venit pe lume în urma unei relații a lui Alice cu un coleg de breaslă. Toma este băiețelul pe care cuplul l-a adoptat, reușind să-l aibă acasă abia după trei ani de când au inițiat procedura. Iar împreună formează a big happy family, despre care Horia Brenciu vorbește mereu cu drag.

Cum se descurcă Horia Brenciu în rolul de tată: "Sunt o victimă sigură a copiilor mei"Cum se descurcă Horia Brenciu în rolul de tată: "Sunt o victimă sigură a copiilor mei"

Horia Brenciu, un tată… ușor de păcălit

Andreea, Maria, Mina și Toma, cei patru copii ai cuplului Alice Dumitrescu – Horia Brenciu, cu vârste cuprinse între 7 și 30 de ani, le umplu viața părinților lor, iar pentru Horia reprezintă o adevărată provocare, deoarece artistul și juratul de la Masked Singer, se străduiește – și reușește – să țină pasul cu ei.

Întrebat cât de repede cedează în fața dorințelor copiilor săi, Horia Brenciu a fost de o sinceritate dezarmantă.

„Sunt o victimă sigură a copiilor mei. Chiar dacă știu că mă păcălesc, mă prind în jocul lor și le devin aliat. Până la urmă și mie îmi place ciocolata”, a mărturisit Horia Brenciu, într-un interviu pentru Libertatea pentru femei.

Citește și: Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea a împlinit 29 de ani și artistul i-a transmis un mesaj emoționant: „O iubesc foarte tare!”

Citește și: Cine este Marius, fratele lui Horia Brenciu. Cei doi nu țin legătura

Citește și: Carol, băiețelul Flaviei Mihășan, implicat într-un incident în parc.Vedeta a cerut ajutorul mamelor

Citește și: Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, îndurerată la doi ani de la moartea artistului:„Mi-a spus să stau liniștită, că este bine’

Pe de altă parte, artistul a spus că, până acum, nu a pierdut ritmul, reușind să le facă față tuturor.

„Până acum am reușit să țin pasul și cu cei mici și cu cei mari. Nu cred că au existat decalaje majore pe care sa nu le pot recupera. Și chiar dacă au fost pierderi de ritm, nimic nu te bucură mai mult decât armonia reluării tempoului„, a mai spus el pentru sursa citată. 

Asta poate și pentru că nu a lăsat niciodată copilul din el să dispară și, în pofida faptului că se apropie vertiginos de 50 de ani, încă mai copilărește…

„Tot ce e legat de copilărie testez și la vârsta asta, cât se poate de mult. De la jucăriile copiilor și până la filmele pentru cei mici, pe care le urmărim împreună, îmi retrăiesc, efectiv, copilăria. Evident, cuvântul de ordine e echilibru. Nu-i recomandată prea multă înghețată”, a mai mărturisit Horia Brenciu.

A avut o copilărie dificilă

Horia Brenciu apare mereu pe scenă și pe micile ecrane cu zâmbetul pe buze și rare au fost ocaziile în care el a lăsat să se vadă tristețea pe chipul lui. Totuși, artistul a avut o copilărie dificilă, despre care vorbește doar în rare ocazii. Artistul a crescut într-o familie fără posibilități materiale, iar mama lui a murit când el avea 11 ani.

„Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc, eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina’, a spus Horia la Vorbește lumea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter