Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere: „Acum este momentul să...”

Publicat pe

Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut recent printr-o adevărată tragedie. Tânăra era însărcinată cu gemeni, iar la naștere, din păcate, unul dintre ei s-a stins din viață. Vestea a venit ca un șoc pentru fotbalist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În Octombrie 2021, Cristiano Ronaldo și soția sa au anunțat pe rețelele de socializare că vor deveni părinți. Bucuria a fost cu atât mai mare încât nu era vorba despre un singur copil, ci despre gemeni. Din păcate însă, la naștere, băiatul s-a stins din viață. Vestea a venit ca un fulger pentru fotbalist, însă a încercat să își păstreze calmul și să se bucure de venirea pe lume a fetiței.

Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere: „Acum este momentul să...'Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere: „Acum este momentul să...'

Acesta a postat și un mesaj alături de fotografia în care apare alături de copiii săi. Iată ce a scris sportivul!

Citește și: Cine este Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo.S-au cunoscut la magazinul Gucci, când ea era vânzătoare

Citește și: Dieta secretă a lui Cristiano Ronaldo.Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani:’O imensă fericire’

Citește și: Lidia Buble, după ce a fost fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau:„Oricine își dorește o familie, copii…

Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere

Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce băiatul său a murit la naștere. Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu familia sa, în noua formulă. Fotbalistul a ținut să scrie și un mesaj cu ocazia venirii pe lume a celui de al cincelea copil.

„Casă, scumpă casă. Gio și fetița noastră sunt împreună cu noi. Vrem să le mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase. Suportul vostru este important și am simțit dragostea și respectul pentru familia noastră. Acum este momentul să ne bucurăm de micuța care a venit în viețile noastre', a scris fotbalistul.

Băiatul celor doi a murit la naștere

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj dureros pe contul său de socializare, în care își anunța fanii că unul dintre gemenii săi a murit, dar cerea ca oamenii să fie înțelegători cu familia lui în această perioadă dificilă.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!, este mesajul celor doi pentru fani.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!, Avantaje.ro

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter