Cine este Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo. S-au cunoscut la magazinul Gucci, când ea era vânzătoare

Publicat pe

Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez este iubita starului de la Manchester United, iar peste câteva luni va aduce pe lume gemeni. Cristiano Ronaldo și iubita sa mai au împreună patru copii, Cristiano Junior, dintr-o relație necunoscută a fotbalistului, gemenii Mateo și Eva, concepuți cu ajutorul unei mame surogat și Alana Martina, fiica celor doi îndrăgostiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume. În 2016 a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez, iar de atunci formează un cuplu minunat. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment Dolce & Gabbana din Madrid, iar Georgina lucra într-un magazin Gucci. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar acum formează o familie fericită.

Cine este Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo. S-au cunoscut la magazinul Gucci, când ea era vânzătoareCine este Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo. S-au cunoscut la magazinul Gucci, când ea era vânzătoare

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au de gând să se căsătorească, cel mai probabil, în vara anului 2022. Până în prezent, cei doi nu s-au căsătorit, deși cei mai mulți au impresia că au mers deja la altar.

Viața tinerei de 28 de ani s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe Ronaldo. În ultimii ani, viața acesteia s-a transformat complet, după cum a recunoscut chiar ea în propriul reality show pe Netflix „Soy Georgina'.

Citește și: Cum arată Georgina Rodríguez în costum de baie, însărcinată în 6 luni.Iubita lui Cristiano Ronaldo va avea gemeni

Citește și: Mama lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri șocante despre viața celui mai bun fotbalist din lume:”Am alergat până la epuizare, am vrut să-l avortez!”

Citește și: Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la grădiniță, înainte să împlinească un an:„M-au cuprins toate emoțiile'

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată:„E un subiect oarecare'

Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez este iubita lui Cristiano Ronaldo, cel mai apreciat fotbalist din lume. Tânăra de 28 de ani va deveni mamă de gemeni anul acesta. Logodnica fotbalistului va naște un băiat și o fată. Cristiano și Georgina mai au împreună o fetiță de patru ani, Alana Martina. Aceasta se ocupă și de creșterea celorlalți trei copii ai sportivului.

Georgina Rodriguez s-a născut pe 27 ianuarie 1994, în orașul Buenos Aires din Argentina, dar a locuit mulți ani în Jaca, Spania. Aceasta a fost crescută de unchiul ei, Jesus Hernandez, după ce tatăl ei, Jorge Rodriguez a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru trafic de cocaină. După ani de zile, tatal Georginei se stinge din viață, iar după decesul acestuia, tânăra se mută în Buenos Aires. Ulterior se mută în Spania. Georgina mai are o soră, Ivana, cu care are o relație apropiată.

Georgina Rodriguez, dezvăluiri emoționante despre prima întâlnire cu Ronaldo

În reality show-ul pe Netflix „Soy Georgina', tânăra povește cum a avut loc prima întâlnire cu Cristianp Ronaldo. Georgina a mărturisit că a fost fermecată și extrem de emoționată la prima întâlnire cu Ronaldo. Pentru ea, viața s-a transformat complet după ce l-a cunoscut pe starul de la Manchester United. Georgina provine dintr-o familie fără mari posibilități financiare și a suferit de multe ori pentru că nu a avut bani. A reușit să obțină o slujbă la un mare magazin de produse de lux din Madrid, care avea să-i schimbe viața. „Am trecut de la a vinde produse de lux la ale purta pe covorul roșu. Mulți îmi știu numele, puțini știu cine sunt cu adevărat', a spus Georgina în reality-show-ul ei.

Un coleg a rugat-o să-i țină tura în ziua în care fotbalistul a intrat în magazinul de lux. „Am plecat de la magazin la ora 17.00 și când am ieșit pe ușă am văzut un tip foarte chipeș, de aproape doi metri, împreună cu un copil și câțiva amici. Junior (n.r. băiatul lui Ronaldo) a venit și m-a salutat: a fost foarte politicos, iar tatăl lui a glumit cu el.Nu-mi puteam lua ochii de la el și am simțit fluturi în stomac', a declarat emoționată Georgina.

Georgina se ocupă de afacerile lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogați sportivi din lume, având o avere de peste un miliard de euro. Iubita sa, Georgina se ocupă de câteva dintre afacerile sale, iar Ronaldo îi dă luna 85.000 de euro pentru a duce o viață de lux.

De asemenea, bruneta are acces la avionul, la colecția de automobile de lux și la iahtul familiei. Georgina a declarat în serialul Netflix că deși acum duce o viață bună, continuă să joace la Loto în fiecare săptămână.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter