Cine este iubita lui Radu Itu de la Survivor: "Ana este tot pentru mine"

Publicat pe

Cine este iubita lui Radu Itu de la Survivor România 2022. Radu Itu face parte din echipa Faimoșilor, de la Survivor România. Concurentul este propus spre eliminare de către Cătălin Zmărăndescu, iar în Consiliul de luni seara, Radu a izbucnit în lacrimi. Fondatorul brandului „The Wild Hatter' i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale, Ana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Itu nu este străin telespectatorilor, pentru că el a mai participat și la alte emisiuni TV. În vârstă de 29 de ani, Radu este de profesie pălărier, fiind fondatorul brandului „The Wild Hatter'. În 2018, Radu Itu a participat la show-ul  „Ninja Warrior', iar anul acesta a decis să facă față provocărilor de la Survivor România 2022.

Cine este iubita lui Radu Itu de la Survivor: "Ana este tot pentru mine"Cine este iubita lui Radu Itu de la Survivor: "Ana este tot pentru mine"

Faimosul trece prin momente dificile, acesta fiind nominalizat de coechipierul său, Zmărăndescu, spre eliminare. Radu Itu a adus multe puncte echipei sale, dar stresul din ultimele zile l-au determinat pe acesta să transmită un mesaj pentru iubita lui. Radu a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre partenera sa.

Citește și: Ce dietă a ținut Radu Itu înainte de Survivor:„Am slăbit, eram mai îndesat'

Citește și; Cine este Radu Itu de la Survivor România 2022.Are o afacere prosperă

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…'

Citește și: Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme.A mâncat zilnic două alimente

Cine este iubita lui Radu Itu de la Survivor România 2022

Radu Itu se numără printre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Pălărierul a decis să își depășească limitele în jungla dominicană, care se pare că este o adevărată provocare pentru acesta. Faimosul a avut un conflict cu Cătălin Zmărăndescu, care l-a propus către eliminare, în consiliul de luni, 31 ianuarie.

Concurentul a făcut câteva confesiuni cu lacrimi în ochi, vorbind despre iubita lui, căreia îi duce dorul încă de când a pășit pe insula dominicană. Radu Itu formează un cuplu cu Ana Capsali. Conform profilului de Facebook, tânăra activează în design și modă, fiind fashion designer și stylist. Radu i-a adresat un mesaj emoționant iubitei sale, despre care spune că o iubește extrem de mult.

Mi-am dat seama că răutatea este în oameni, stau eu singur cu mine, mi-am găsit un locușor, sa ma gândesc la familie. Voi pleca cu inima împăcată, voi fi sincer, respectuos și voi iubi mai mult.Ana este pentru mine tot, e mai mică decât mine, dar am învățat multe de la ea. Plâng ca mâ gandesc de când am venit aici la ea. Plâng pentru ca înainte ne certam din orice prostie.Nu credeam că va fi așa greu. Mi-am dat seama că acest show este doar psihic și nu fizic„, a spus Radu Itu în consiliul de ieri.

Cum s-au cunoscut Radu Itu și iubita sa

Radu Itu are o relație cu Ana Capsali de mai bine de patru ani. Cei doi locuiesc împreună, iar chimia dintre ei este extrem de puternică. Invitați în cadrul unei emisiuni, Radu și Ana au povestit cum s-au cunoscut. Potrivit tinerei, cei doi sunt vecini de mai bine de 15 ani, dar în toți acești ani nu au interacționat. Radu și Ana s-au cunoscut într-un supermarket, iar ea a fost cea care a făcut primul pas. „Ana mi-a dat follow pe Instagram și de acolo ne-am împrietenit. Ulterior i-am cerut numărul de telefon„, a spus Radu, in emisiunea „Vorbeste lumea”.

Ana este alături de concurentul de la Survivor România, iar de multe ori îl ajută pe acesta să își aleagă o vestimentație corespunzătoare. În ceea ce privește întemeierea unei familiie, Radu și Ana au mărturisit că vor mai aștepta câțiva ani până când își vor uni destinele.

Radu Itu, scandal la Survivor România 2022

Radu Itu a avut un conflict major cu Cătălin Zmărăndescu, În ediția de marți, 1 februarie, concurentul s-a supărat că luptătorul l-a nominalizat spre eliminare. Deși i-a mulțumit acestuia pentru alegerea făcută, Radu și Zmărăndescu au ajuns să se certe, înainte de jocul pentru recompensă.

M-a nominalizat pe mine că îi era frică de mine. Pe Emil nu l-a votat că posibil să-i fie frică de el. Bărbat mare, începi să plângi, să atragi publicul? Ai considerat că sunt mai jos decât tine în acest show. Nu mi-a convenit că m-ai votat. Nu am avut curaj să spun, dar acum am', a afirmat Radu Itu, la Survivor.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter