Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui: "Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine..."

Publicat pe

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România, a făcut o serie de declarații neașteptate. După ce tatăl său a plecat în Republica Dominicană, tânărul a decis să spună adevărul despre ce s-a întâmplat între ei. De la ce a pornit, de fapt, scandalul între aceștia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Zmărăndescu a făcut un video pe TikTok despre tatăl său. Tânărul l-a atacat dur pe Faimosul de la Survivor. La puțin timp, a primit zeci de comentarii negative și mulți l-au întrebat cum este posibil să-ți denigrezi părintele în așa mod, pe Internet.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui: "Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine..."Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui: "Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine..."

Ei bine, fiul lui Zmărăndescu a decis să vorbească deschis despre ceea ce s-a întâmplat în copilăria lui, dar și în ce relații a rămas cu tatăl său.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu de la Survior, zi de naștere în junglă.Ce mesaj a primit de la soție

Citește și: Ce meserie de bază are, de fapt, Cătălin Zmărăndescu.Sportivul nu a vorbit despre acest subiect

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Motivul pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică nu s-a mai căsătorit: „Hârtia asta…

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui

Mihai Zmărăndescu, fiul cel mare al Faimosului, și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația cu tatăl său. Se pare că ar exista o poveste mult mai complicată, iar tânărul a decis să le-o spună internauților.

Mai exact, lui Cătălin Zmărăndescu i s-a interzis să mai vorbească cu doi copii din cei patru, mai exact cu Mihai și cu sora lui. Pentru că voia cu orice preț să fie cât mai aproape de părintele său și să-i atragă într-un fel atenția, băiatul a decis să-și facă un tatuaj cu tatăl său.

Totuși, reacția sportivului nu a fost una deloc bună, în momentul în care a văzut tatuajul. Asta l-a durut foarte pe Mihai și a încercat mult timp să înțeleagă.

'Am văzut multe comentarii la clipul pe care l-am postat despre Cătălin Zmărăndescu, de genul 'Cum poți să vorbești așa despre tatăl tău'. Poate mulți nu știți povestea din spatele spuselor mele, dar vă întreb pe voi, ăștia de vă iubiți părinții atât de mult și îi întreb pe cei care nu v-au făcut nimic părinții voștri și îi iubiți atât de mult: băi, voi v-ați tatua părinții voștri pe întreg brațul doar ca să vorbească cu voi? 

Eu la 16 ani nu aveam parte de tatăl meu pentru că cineva, nu vreau să spun cine, i-a interzis să vorbească cu mine și cu sora mea și eu mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar să mă bag în seamă cu el și să vorbească cu mine, iar el a avut o reacție foarte ciudată asupra mea. În fine, chestie care m-a durut la vremea respectivă, dar acum vă întreb pe voi: un tată care își iubește atât de mult copiii, are patru, da? De ce se prezintă doar cu doi din patru? Nu vă sună aiurea? Cred că și voi ați face la fel ăstia de mă judecați',a spus Mihai Zmărăndescu pe rețelele de socializare.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa Faimosului de la Survivor

Imediat după ce a început Survivor România, fiul lui Cătălin Zmărăndescu a făcut un video despre tatăl său. Tânărul a spus adevărul despre sportiv și a oferit informații neștiute din familie.

'Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Însă acum, prin prisma emisiunii 'Survivor România', unde domnul Cătălin Zmărăndesci s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo, și-a dat cu tesla în cap, pentru că acum nu îi mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, îi știe caracterul toată țara, în momentul acesta. Pentru că l-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri pe TJ Miles și să nu recunoști că l-ai înjurat?! Toată echipa susține că l-a înjurat pe TJ Miles și el nu recunoaște.

O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii, la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Dar, na, niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede doar prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul, să rămâi acolo, să vadă lumea din ce în ce mai mult, cum ești tu ca om, dragă, tată! Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre, că o să te iubească toată țara. Cei care ați zis de mine chestii nasoale, vă pup!', a spus băiatul cel mare al lui Zmărăndescu, într-un videoclip de pe TikTok.

sursă foto- Tiktok și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter