Cătălin Zmărăndescu de la Survior, zi de naștere în junglă. Ce mesaj a primit de la soție

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a împlinit astăzi 49 de ani și este printre puținele zile de naștere pe care le petrece departe de cei dragi. Cătălin Zmărăndescu este încurajat de familie și, cu ocazia acestei zile speciale, soția i-a transmis un mesaj emoționant, de susținere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2022 și chiar dacă ceilalți concurenți nu prea îl au la inimă, de acasă este încurajat puternic de soție. Cu ocazia zilei sale de naștere, Zmărăndescu a primit un mesaj special din partea femeii care îl așteaptă acasă.

Cătălin Zmărăndescu de la Survior, zi de naștere în junglă. Ce mesaj a primit de la soțieCătălin Zmărăndescu de la Survior, zi de naștere în junglă. Ce mesaj a primit de la soție

Soția Faimosului, Luiza, a intrat în direct, prin apel video, în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, pentru a-i transmite un mesaj soțului ei.

„Cu toate că e la depărtare, noi suntem cu sufletul alături de el și știu că și el se gândește la noi.  Îl văd psihic destul de pregătit. Este un luptător, într-adevăr înfrângerile nu le digeră prea bine, dar îl vad cu capul sus și știu că o să facă față acestei provocări.

Categoric îl văd până în finală, nici nu mă îndoiesc de acest lucru. Este o persoană cu un psihic foarte puternic, condițiile de acolo cred că sunt unele destul de grele pentru oricine.

Din fața televizorului noi putem vedea și judeca oamenii foarte ușor, dar nu este așa, este greu. Dar categoric va rezista. Eu sunt convinsă, știu ce am lângă mine. ', a spus Luiza Zmărăndescu.

Citește și: Sofia Vicoveanca i-a cerut ajutorul lui Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Kenya:„M-a sfătuit ce tratament să…

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Fetița lui Zmărăndescu este cel mai înfocat fan al Faimosului

La nici 4 ani, Matilda, fata cea mică a lui Cătălin Zmărăndescu, urmărește fiecare apariție a tatălui său la televizor și plânge de dorul luptătorului.

„Matilda plânge în fiecare seară și îl susține pe tati. De când a început emisiunea nu pot să o culc mai devreme de 22:30.

Și eu plâng de fiecare dată când îl văd, dar sunt sigură că cineva acolo sus are ceva și pentru ei.', a adăugat Luiza Zmărăndescu

Zmărăndescu de la Survivor, la cuțite cu fiul cel mare

Cătălin și Mihai Zmărăndescu s-au certat foarte urât acum trei ani și de atunci nu-și mai vorbesc. Tânărul își acuză tatăl că nu a fost un părinte implicat și că în interviuri spune că are doar doi copii, când de fapt are patru.

Potrivit lui Mihai Zmărăndescu, agresivitatea Faimosului de la Survivor nu este una afișată doar de dragul show-ului de la PRO TV, ci a fost resimțită și de membrii familiei sale.

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi acolo. Să vadă lumea din ce în ce mai mult cum ești tu ca om, dragă tată!

Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre, că o să te iubească toată țara. Cei care ați zis de mine chestii nasoale, vă pup!’, este mesajul dur al lui Mihai, postat pe Tiktok.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter