Virginia Rogin joacă în serialul Adela. Ce rol va interpreta

Publicat pe

Reputata actriță Virginia Rogin se alătură distribuției serialului „Adela” în noul sezon, ce va avea premiera mâine, de la ora 20.30, la Antena 1. Noi intrigi și drame ies la iveală, iar „tanti Mioara”, aka Virgina Rogin, cu bârfele și intrigile ei, va anima și mai mult viața de la Butimanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de patru decenii, Virginia Rogin îşi încântă publicul cu personaje pe cât de diverse, pe atât de actuale. Absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică la clasa prof. univ. Dem Rădulescu, actriţa a putut fi urmărită de-a lungul carierei în numeroase filme, piese de teatru, dar şi seriale româneşti semnate de către Ruxandra Ion, care s-au bucurat de un succes răsunător. Cu siguranță a rămas în inimile spectatorilor după rolurile fabuloase din „Fructul Oprit” și „Sacrificiul”, iar fanii ei vor fi încântați să o revadă.

Virginia Rogin joacă în serialul Adela. Ce rol va interpretaVirginia Rogin joacă în serialul Adela. Ce rol va interpreta

Virginia Rogin o joacă pe tanti Mioara în serialul „Adela”

Mâine-seară, așteptarea se va termina, iar fanii serialului „Adela” vor fi încântați să urmărească din nou fabuloasa intrigă, care e departe de a se fi terminat. Mai mult, apare un personaj nou, extrem de colorat, tanti Mioara, care va anima viețile tuturor cu bârfele și intrigile ei. Virginia Rogin revine pe micul ecran, în „Adela”, iar personajul ei va face, cu siguranță, deliciul publicului.

Citește și: Dan Negru, detalii din contractul cu Antena 1: „Vreo 12 ani, am avut același salariu de Revelioane”

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare’

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Giulia Anghelescu după COVID-19: „Mă dor toate”

„Sunt încântată că am fost invitată să particip în acest minunat proiect, mai ales că am avut plăcerea de a mă întâlni cu echipa cu care am lucrat la «Fructul oprit» și «Sacrificiul». După 17 ani de colaborare cu Ruxandra Ion, reluarea lucrului e o bucurie. Chiar dacă rolul nu e de mare întindere, sper să fac din el o bijuterie, așa cum i-am obișnuit pe telespectatori!', a declarat Virginia Rogin.

Se animă viața din Butimanu

În timp ce aventurile celebrei familii Andronic sunt departe de a se fi încheiat, în distribuție apare un nou personaj spumos. Tanti Mioara, interpretată de Virginia Rogin în Adela este bunica lui Adi (Răzvan Krem Alexe), cu care acesta locuiește de când părinţii lui au plecat să muncească în străinătate. Tanti Mioara e o fire iscoditoare şi bârfitoare, dar îl iubeşte foarte mult pe nepotul ei, pe care şi-ar dori să îl vadă realizat şi la casa lui.

Ce rol va avea aceasta şi cum va condimenta viaţa din liniştitul sat Butimanu telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon al serialului Adela, ce va avea premiera mâine, de la 20.30, la Antena 1.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter