Cu ce probleme de sănătate a rămas Giulia Anghelescu după COVID-19: "Mă dor toate"

Publicat pe

Giulia Anghelescu și familia ei au aflat că au COVID-19 chiar înainte să plece în vacanță, în Austria. Între timp s-au vindecat, dar cântăreața spune că nu se simte în formă maximă și crede că starea ei de rău ar fi o consecință a bolii. Giulia Anghelescu se plânge fanilor de pe Instagram că o dor toate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu și familia ei au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, în urmă cu câteva săptămâni. Acum, la puțin timp de la vindecare, cântăreața le-a povestit celor de acasă că se confruntă cu dureri serioase de articulații, din cauza bolii.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Giulia Anghelescu după COVID-19: "Mă dor toate"Cu ce probleme de sănătate a rămas Giulia Anghelescu după COVID-19: "Mă dor toate"

„Am crezut că sunt vreo deosebită sau că m-au apucat bătrânețile, așa cum mi-a zis soțul și d-asta mă dor toate cele, dar nu, așa este după Covid la unele persoane.

Nu pot decât să mă bucur, sper măcar să mă mai lase până plecăm în vacanță, că eu așa nu pot să schiez.

O să treacă și astea”, a declarat Giulia, pe contul ei personal.

Citește și: De ce nu a fost Sofia Vicoveanca niciodată mireasă:'A fost mai bine așa'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…’

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:„Avea probleme la…’

Giulia Anghelescu și familia ei au avut o formă ușoară de COVID-19

Giulia Anghelescu și soțul ei planificaseră o vacanță în Austria, la începutul anului, împreună cu cei doi copii, dar la testare au ieșit pozitivi.

Chiar dacă planurile le-au fost date peste cap la acea vreme, vedeta dezvăluia că cel mai important este faptul că se simt bine și nu au o făcut o formă gravă a bolii:

„Vă salut din vacanțăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană și totuși lipsește ceva! Nu e chiar vacanța care trebuia să înceapă astăzi în Austria dar atâta timp cât ne simțim bine e ok și varianta asta!

P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă!!! Vă pupăm! Stay safe! Sinceră să fiu, eu încă nu am procesat această informație total neașteptată, deși niște semne ar fi fost. Dar povestim pe larg, nu acum, căci nu se poate.”, spunea Giulia pe Instagram, la scurt timp după ce ea și întreaga familia au fost depistați cu noul coronavirus.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter