Motivul pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică nu s-a mai căsătorit: „Hârtia asta...”

Publicat pe

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai căsătorit. Artistul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actuala lui parteneră, însă nu au ajuns până acum în fața altarului. Deși sunt împreună de 18 ani, nu au făcut acest pas, fapt ce i-a făcut pe fani să-și ridice semn de întrebare. Muzicianul și-a justificat decizia, susținând că, de multe ori, acel act ar „strica' relația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit care e motivul pentru care nu s-a mai căsătorit. Celebrul muzician, cu un divorț la activ, și-a deschis sufletul în fața fanilor, de curând, într-o confesiune de suflet. Curioși să afle adevărul, admiratorii lui i-au adresat deseori această întrebare și iată că acum a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

Ovidiu Lipan Țăndărică este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A avut dintotdeauna o reputație de Don Juan, lăudându-se cu mii de admiratoare în toată țara. În trecut, el a fost căsătorit o nemţoaică superbă, pe nume Sabina, femeia ce i-a dăruit un fiu, pe Alexander. Mariajul lor nu a durat însă foarte mult și au ajuns la divorț. Fostul baterist al legendarei trupe Phoenix trăiește acum o frumoasă poveste de iubire alături de actuala lui parteneră, de profesie avocat, iar toți se întreabă de ce nu s-au căsătorit până acum.

Citește și: Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț:„Toți copiii ar fi vrut să…'

Citește și: Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul:„Viața mea merge înainte frumos'

Citește și: Alexandra Stan a făcut publică noua relație, după divorț.Sărut pasional cu noul iubit

Citește și: Cum arată Alexia Eram fără machiaj.Fanii au rămas uimiți când au văzut-o așa

Motivul pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică nu s-a mai căsătorit

Recent, Ovidiu Lipan Țăndărică a scos la iveală mai multe detalii neștiute legate de viața lui personală și profesională. Într-un interviu, marele artist a dezvăluit și motivul pentru care nu s-a mai căsătorit, după divorțul de mama fiului său, Sabina. Consideră că actele oficiale sunt relative într-o căsătorie și că nu sunt imperioase.

Fostul baterist al trupei Phoenix crede că legătura dintre doi iubiți este mult mai profundă fără acele acte. În plus, Ovidiu Lipan Țăndărică e de părere că, de multe ori, aceste hârtii ar duce, de fapt, la degradarea relației.

„Asta cu căsătoria este relativă, cu hârtia asta. Sunt oameni care au trăit foarte mulți ani împreună fără să fie hârtia aceea semnată, e mult mai profundă și mai autentică toată legătura, are viață în ea. Cumva, actul ăla de multe ori strică', a spus Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Antena Stars.

Ovidiu Lipan Țăndărică se iubește cu o femeie mai tânără

Ovidiu Lipan Țăndărică se iubește cu o femeie mai tânără decât el. Artistul are 68 de ani, iar ea 50. Această diferență nu i-a deranjat niciodată, iar zicala „vârsta e doar un număr' li se potrivește perfect. În urmă cu ceva vreme, el spunea că dragostea lor este una foarte puternică și că au o legătură de suflet specială. A avut doar cuvinte de laudă la adresa ei și a descris-o drept „un om cald și prietenos'.

E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică.

Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe', spunea artistul pentru Click!.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter