Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. A mâncat zilnic două alimente

Publicat pe

Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. La 49 de ani, Anamaria Prodan se menține într-o formă de zile mari. Agentul FIFA se laudă cu o siluetă ca trasă prin inel, prin care reușește să stârnească multă invidie în rândul doamnelor și domnișoarelor. De curând, ea a povestit cum a reușit să slăbească 12 de kilograme într-un timp record. Dieta pe care a urmat-o este urmată și de marii sportivi ai lumii. Iată ce presupune aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. Anamaria Prodan a devenit cunoscută în toată țara, cât și peste hotare, prin prisma carierei sale de succes. Abilitățile ei profesionale au ajutat-o să fie în prezent una dintre cele mai apreciate femei din lumea sportului. Pe lângă calitățile ei ce țin de muncă, sexy-impresara se laudă și cu un aspect fizic de senzație.

Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. A mâncat zilnic două alimenteDieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. A mâncat zilnic două alimente

Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. La 49 de ani, Anamaria Prodan reușește să le dea clasă tuturor puștoaicelor. Vedeta arată atât de bine, încât dacă nu i-ai cunoaște vârsta reală, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 30 de ani. Așadar, nu e de mirare că mulți spun că ea și fiicele ei par mai degrabă surori.

Citește și: Când s-a rupt iremediabil căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghe.Au renunțat să fie nașii unui cuplu apropiat, cu o lună înainte de nuntă

Citește și: Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan:„Se cunoaște valoarea'

Citește și: Lucian Viziru, totul despre relația cu Gabriela Spanic, după sărutul din telenovelă:„Am fi vrut mai mult!'

Citește și: Beatrice Olaru a dezvăluit sexul, dar și numele bebelușului său:„Prietenii au fost surprinși'

Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme

Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. Anamaria Prodan are o siluetă ca trasă prin inel. Vedeta se laudă cu niște forme bine conturate, cu care face furori ori de câte ori se afișează în ținute sumare, de vară. Pentru a ajunge la rezultatul de astăzi, sexy-impresara a făcut unele sacrificii. Vedeta a făcut schimbări semnificative în privința stilului de viață, mai ales în ceea ce privește alimentația.

Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 12 kilograme într-un timp relativ scurt. Deși nu i-a fost ușor, prin ambiție a reușit să ajungă la rezultatul dorit. Secretul ei constă și într-o dietă minune, pe care o urmează și marii sportivi ai lumii.

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos', a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Dieta ținută de Anamaria Prodan e celebră în rândul marilor sportivi

Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme. Anamaria Prodan a scăpat de kilogramele nedorite fiind foarte atentă la alimentația ei. A avut grijă să nu facă excese cu chestiile nesănătoase și s-a orientat mai degrabă către mâncărurile mai „ușoare'. Spune ea, a consumat salate de castraveți și pește o dată pe zi și a băut aproximativ trei litri de apă zilnic.

De asemenea, Anamaria Prodan a făcut și foarte mult sport. În ciuda programului încărcat, fiica regretatei Ionela Prodan a mers la sală de câteva ori pe săptămână. În plus, ea crede că și procedurile şi tratamentele corporale au avut un aport important în procesul de slăbire.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea', a explicat vedeta, în urmă cu ceva timp, pentru Click.ro.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter