Când s-a rupt iremediabil căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghe. Au renunțat să fie nașii unui cuplu apropiat, cu o lună înainte de nuntă

Publicat pe

La câteva luni de la anunțul divorțului, s-a aflat când s-a rupt, cu adevărat, iremediabil căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghe. Cu scurt timp înainte de despărțire, sexy-impresara și antrenorul de la Univeristatea Craiova trebuiau să fie nași pentru un cuplu de apropiați. Pe ultima sută de metri, însă, a avut loc o întorsătură neașteptată. Din acest motiv, cei doi au nu s-au mai ținut de angajament. Iată toate detaliile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Când s-a rupt iremediabil căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghe? Este întrebarea ce a stat de multe ori pe buzele oamenilor, după ce Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul divorțului. Ei bine, răspunsul a venit acum, la câteva luni bune de când antrenorul a depus actele necesare desfacerii căsniciei de sexy-impresară.

Când s-a rupt iremediabil căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghe. Au renunțat să fie nașii unui cuplu apropiat, cu o lună înainte de nuntăCând s-a rupt iremediabil căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghe. Au renunțat să fie nașii unui cuplu apropiat, cu o lună înainte de nuntă

Noi detalii uluitoare ies la iveală despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Abia acum, la câteva luni de la anunțul divorțului, s-a aflat când s-a rupt, de fapt, iremediabil căsnicia dintre cei doi. Potrivit spynews.ro, acest lucru s-a produs la scurt timp după ce aceștia au făcut nunta de „cristal', în vara lui 2021.

Citește și: Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan:„Se cunoaște valoarea'

Citește și: Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajele în care apar chipul și numele lui Reghe:„Și în casă e sculptat numele lui'

Citește și: Ce probleme de sănătate au avut Gabriela Prisăcariu și fiul ei și cum se simt acum:„A fost crunt…'

Citește și: Andreea Tonciu, tot ce nu s-a văzut la TV la Survivor România:„Lipsa hranei, dormitul pe insulă, discuții interminabile între noi…'

Când s-a rupt iremediabil căsnicia dintre Anamaria Prodan și Reghe

Pe 1 iunie 2021, în familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf era mare sărbătoare. La acea dată a avut loc nunta de „cristal' a celor doi, după mai bine de un deceniu de relație. Atunci, aceștia își reînnoiseră jurămintele. Între ei părea că totul merge bine, mai ales că acceptaseră angajamentul de a fi nași, după doar o lună, pentru un cuplu de apropiați.

Conform sursei menționate anterior, pe 3 iulie 2021, la aproximativ o lună de când și-au reînnoit jurămintele, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să fie nașii unui cuplu de apropiați. Era vorba despre nunta Karam, translatorul lui Reghe, la Al Wahda, echipa pe care Laurențiu Reghecampf a antrenat-o acum câțiva ani. El și partenera lui româncă, Oana, trebuiau să-i aibă pe cei doi ca părinți spirituali, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Invitația de nuntă o puteți vedea AICI.

Au renunțat cu doar o lună înainte să fie nașii unui cuplu apropiat

Nunta dintre Karam și Oana, apropiați ai cuplului Prodan – Reghecampf, era stabilită pe 3 iulie 2021, în Maramureș. La eveniment urmau să participe peste 400 de invitați, anunțându-se o petrece fastuoasă. Însă, între timp, sexy-impresara și antrenorul ar fi renunțat la acest angajament, după ce s-ar fi despărțit.

Așadar, acum e clar că lucrurile s-au rupt iremediabil între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf imediat după nunta lor de „cristal', pentru că nu și-au mai păstrat acest angajament de a fi nași. Karam și Oana, apropiații celor doi, ar fi fost astfel nevoiți să-și caute alți părinți spirituali pe ultia sută de metri.

Cine este Karam, cel ce trebuia să fie cununat de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Pe 31 decembrie 2017, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au organizat un Revelion de senzație, în luxosul Dubai. Aceasta s-a ținut în restaurantul Coya, unul dintre cele mai frumoase localuri din Abu Dhabi. La eveniment au luat parte atunci peste 60 de invitați. Printre ei s-au numărat Ilie Năstase, Brigitte Năstase, Gică Gheară, Teia Sponte, Gabi Enache cu soţia lui, Lena, Bebe Bărbulescu și Flori Tolici.

La petrecerea respectivă a participat și Karam, apropiatul lui Laurențiu Reghecampf. Acesta era pe atunci translatorul lui Reghe la Al Wahda, echipa pe care încă soțul Anamariei Prodan a antrenat-o. Cu puțin timp înainte de a trece în 2018, Karam o ceruse în căsătorie pe actuala lui soție, Oana. Conform informațiilor scrise atunci de cancan.ro, Reghe și Anamaria Prodan urmau să le fie nași de cununie.

Sursă foto: Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă