Andreea Tonciu, tot ce nu s-a văzut la TV la Survivor România: „Lipsa hranei, dormitul pe insulă, discuții interminabile între noi...”

Publicat pe

Andreea Tonciu, tot ce nu s-a văzut la TV la Survivor România. Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a participat la competiția Survivor România de la ProTV. Deși era hotărâtă să ajungă cât mai departe, bruneta a fost a doua persoană eliminată. Acum, ea a oferit un interviu în care a povestit primele impresii despre reality show.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din cauza faptului că întotdeauna spune ceea ce gândește, fără să țină cont de cei din jur. Bruneta a procedat astfel și la competiția Survivor România de la ProTV. Acolo, ea a vrut să ajungă cât mai departe, însă a fost eliminată mai repede decât se aștepta. Acum, fosta asistentă TV a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat cum s-a simțit în Republica Dominicană.

Andreea Tonciu, tot ce nu s-a văzut la TV la Survivor România: „Lipsa hranei, dormitul pe insulă, discuții interminabile între noi...'Andreea Tonciu, tot ce nu s-a văzut la TV la Survivor România: „Lipsa hranei, dormitul pe insulă, discuții interminabile între noi...'

Aceasta a explicat că, deși a participat la multe reality show-uri, niciunul nu a fost atât de greu precum Survivor România. Lipsa hranei a reprezentat una dintre cele mai grele provocări.

Citește și: Ce traumă are Andreea Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor:'E șocată de ceea ce a trăit acolo'

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera:„Zici că sunt vrăjitoare’

Citește și: Morgan Stevens a murit. Actorul din serialul „Melrose Place’ a fost găsit fără suflare în locuința sa

Citește și: Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa.A avut mai multe job-uri

Andreea Tonciu, tot ce nu s-a văzut la TV la Survivor România

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a fost eliminată de la competiția Survivor România și a povestit câteva dintre experiențele trăite acolo. Se pare că, deși bruneta a mai participat la diverse concursuri, niciunul nu a fost atât de greu precum cel de la ProTV.

„A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.', a adăugat ea.

Vedeta recunoaște că a slăbit câteva kilograme pe parcursul competiției din cauza faptului că echipa Faimoșilor nu a avut prea mare succes în edițiile de până acum.

„Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine.', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cu ce persoană de la Survivor România va rămâne prietenă Andreea Tonciu

Andreea Tonciu, deși a avut și câteva conflicte pe parcursul emisiunii Survivor România, ea a legat câteva prietenii puternice. Bruneta recunoaște că s-a înțeles foarte bine atât cu Roxana, cât și cu Otilia.

„Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră. Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm.', a spus ea pentru Click!

Andreea Tonciu va mai participa la reality show-uri

Andreea Tonciu a explicat că nu este primul reality show la care participă și este de părere că nu va fi nici ultimul. Ea este o persoană puternică, aventuristă, care întotdeauna acceptă provocările.

„Eu nu am fost la primul reality show acum. De-a lungul anilor am avut parte de mai multe provocări, dar nici una atât de dificilă. Așa că nu aș putea compara Survivor cu alte emisiuni de tip reality show la care am fost. Eu oricum nu spun niciodată… niciodată! Vedem ce-mi rezervă viața pe mai departe.', a mai spus Andreea Tonciu.

De cine i-a fost dor

Întrebată de cine i-a fost cel mai dor pe parcursul zilelor petrecute în Republica Dominicană, bruneta a răspuns fără să stea pe gânduri. Fiica sa, Rebecca, a fost cea care i-a ocupat mintea vedetei.

„Mai este nevoie să răspund? De fetița mea, de Rebe… doamne, am simțit că nu mai pot de dorul ei. Mă gândeam cum doarme, dacă mănâncă, dacă se simte bine… în fiecare moment îmi zbura gândul doar la ea.', a mai spus ea.

Ce urmează pentru brunetă

În următoarea perioadă, Andreea Tonciu vrea să se ocupe de bună-starea familiei sale. Ea se va relaxa și va încerca să își găsească calmul interior.

„Liniște și timp petrecut cu familia mea: povești, mese împreună și regăsirea calmului meu interior.', a conchis ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter