Ce probleme de sănătate au avut Gabriela Prisăcariu și fiul ei și cum se simt acum: "A fost crunt..."

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu și fiul ei au trecut prin momente dificile. Cei doi au răcit foarte tare și nu s-au simțit deloc bine. Timp de patru zile, Dani Oțil a rămas acasă alături de familia lui, întrucât situația nu era deloc bună. Iată cu ce probleme s-au confruntat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu este extrem de activă pe rețelele de socializare și le povestește fanilor ultimele noutăți din viața ei. De curând, soția lui Dani Oțil a spus că a luat o virus gripal și că atât ea, cât și micuțul Tiago nu sunt deloc bine. Ce probleme de sănătate au avut Gabriela Prisăcariu și fiul ei și cum se simt acum?

Ce probleme de sănătate au avut Gabriela Prisăcariu și fiul ei și cum se simt acum: "A fost crunt..."Ce probleme de sănătate au avut Gabriela Prisăcariu și fiul ei și cum se simt acum: "A fost crunt..."

Timp de patru zile, cei doi au trecut prin momente dificile, iar prezentatorul de la Antena1 a trebuit să stea acasă și să aibă grijă de aceștia. Totuși, se pare că ce a fost mai rău a trecut, iar vedeta a revenit și le-a spus tot internauților.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele băiețelului ei și al lui Dani Oțil.E unul special

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre naștere: „Nu stau să explic de ce nu am născut natural’

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea:„Să vedem dacă rezistăm… / EXCLUSIV

Ce probleme de sănătate au avut Gabriela Prisăcariu și fiul ei și cum se simt acum

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Prisăcariu și-a îngrijorat fanii după ce a spus că micuțul Tiago vomită tot ce mănâncă și că se confruntă cu mici probleme de sănătate. Ulterior, a revenit și a spus că a început să se simtă și ea rău.

Mama și fiul au răcit foarte tare și nu s-au simțit deloc bine în ultimele zile. Vedeta a spus că nici nu știe cum au trecut zilele respective, întrucât nu s-a putut focusa pe nimic.

A fost și mai rău faptul că nu s-a putut ocupa prea mult de fiul ei, întrucât și ea se simțea extrem de rău. Totuși, a avut parte de ajutor din partea lui Dani Oțil, care a lipsit întreaga săptămână de la locul de muncă pentru a avea grijă de cei doi.

'Ziua a patra de stat în casă doar noi cu bebelușul, fără niciun ajutor. A fost crunt! Bine măcar că ne simțim mai bine și eu și bebelelușul. Au fost niște nopți și niște zile crunte, doamne! Nu-mi vine să cred că este abia joi, tot 2022, credeam că suntem în alt an. Tati era bine, dar nici el nu ne mai suportă, vă dați seama! Vrea cineva un bebeluș?', a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani Oțil nu s-a îmbolnăvit, însă a fost foarte stresat în toată această perioadă. Stătea numai cu ochii pe telefoane, întrucât aștepta diferite indicații de la medici.

Însă, într-un final, totul este bine acum.

'Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane. Avem nevoie de timp și somn', a spus Dani Oțil, potrivit Fanatik.

Gabriela Prisăcariu a slăbit mult, în ultimele zile

Totodată, Gabriela a mai adăugat faptul că această gripă a avut și părțile ei pozitive. A reușit să dea câteva kilograme jos, fără să se complice prea mult.

'A ieșit un lucru bun din toată gripa asta. Asta da dietă. Să fii bolnavă și tu și copilul…', a adăugat soția lui Dani Oțil.

sursă foto- Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter