De ce și-au instalat Adela Popescu și Radu Vâlcan aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc: „Pentru a ne asigura că...”

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au instalat aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc. Cei doi actori au luat această decizie pentru a se asigura că sunt bine, având astfel posibilitatea de a afla unde se află în orice moment. Prezentatoarea de la PRO TV a ținut să precizeze că nu s-a pus niciodată probleme de înșelat între ei, în cazul în care gurile rele vor avea ceva de comentat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ceva timp, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au instalat aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc. De curând, actrița a dezvăluit și motivul. Ea și soțul ei au luat această hotărâre pentru a se putea asigura oricând că sunt bine, atunci când nu se află unul lângă celălalt.

De ce și-au instalat Adela Popescu și Radu Vâlcan aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc: „Pentru a ne asigura că...'De ce și-au instalat Adela Popescu și Radu Vâlcan aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc: „Pentru a ne asigura că...'

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei copii minunați, pe Andrei, Alexandru și Adrian. Ba mai mult, aceștia au împărțit aceeași pasiune și pentru actorie, dar și pentru televiziune. Ea lucrează pentru PRO TV, iar el pentru un post concurent, Antena 1.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Sunt problematice!'

Citește și: Câte sarmale mănâncă Adela Popescu la o masă, de Crăciun:”Încep cu cinci, că îmi e rușine”

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:„E cooperant, înțelege tot'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Răzvan Munteanu, soțul Deliei:„E un haos'

De ce și-au instalat Adela Popescu și Radu Vâlcan aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc

Relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan este un adevărat exemplu în rândul cuplurilor. Cei doi se iubesc necondiționat și se susțin în orice situație. Sunt atât de deschiși unul cu celălalt, încât nu văd o problemă în a avea acces unul la telefonul celuilalt. Pentru a se asigura că sunt bine, atunci când sunt la distanță, cei doi și-au instalat pe telefon o aplicație de localizare. Chiar ea a dezvăluit recent acest detaliu, într-o emisiune TV.

Adela Popescu a fost întrebată dacă e vorba despre o neîncredere în soțul ei, Radu Vâlcan, atunci când a pomenit despre aplicația de localizare. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea' a eliminat rapid aceste „ipoteze', spunând că motivul real ce stă la baza deciziei lor e să se poată asigura că sunt bine și că nu s-a întâmplat nimic rău, când nu sunt unul lângă altul. Aplicația de pe telefon le permite să detecteze unde se află celălalt în orice clipă.

„La noi nu se pune problema de înșelat'

Deși ea a mărturisit că au această aplicație de localizare activată în permanență, nu au folosit-o până acum. Aceasta a explicat că ea și soțul ei au mare încredere unul în celălalt și că în familia lor nu se pune niciodată problema de înșelat.

„Ne-am dat atât de mult acces, încât nu am folosit-o. Este o încredere foarte mare între noi. Deși avem aplicația de localizare, este pentru a ne asigura că fiecare din noi este bine. La noi nu se pune problema de înșelat, nu ne-am gândit vreodată la așa ceva', a explicat Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV.

Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa

La începutul acestui an, Adela Popescu a făcut un anunț surprinzător în mediul online. Vedeta a spus că începând cu luna ianuarie, ea și Radu Vâlcan, își vor ține telefoanele pe silent timp de două ore, după ora 16:00. Astfel, își dorește ca să aibă mai mult timp de petrecut împreună, fără alte distrageri.

„Să știți că eu și @raduvalcan am luat o decizie importantă. Sperăm să reușim. Începând de astăzi, după 16:00, adică din momentul în care ajung copiii acasă, două ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanță de noi.

Vrem că măcar DOUĂ ORE dintr-o zi atenția noastră TOATĂ să fie îndreptată unii către alții. Știu că pare puțin, ne dorim să mai creștem intervalul, dar o luăm ușor. Mai era ceva pe lista pentru anul asta, dar hai măcar asta să realizăm. ????Voi ce ajustări’ v-ați propus?’, a scris ea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter