Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Sunt problematice!”

Publicat pe

Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Aceștia reușesc să mențină un echilibru între viața personală și cea profesională și o fac chiar foarte bine! Recent, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, actrița a vorbit cu Shurubel și Bogdan Ciudoiu despre diferențele de vârstă în căsnicii. Iată cați ani au Adela Popescu și Radu Vâlcan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan. Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au construit împreună o familie absolut superbă și par a fi mai fericiți ca niciodată. Deși se spune că diferențele mari de vârstă sunt problematice, se pare că aceștia au găsit secretul pentru care anii să rămână doar niște cifre!

Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Sunt problematice!'Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Sunt problematice!'

În cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Adela Popescu a vorbit cu colegii săi despre diferențele de vârstă în căsnicii. Ea a mărturisit câți ani sunt între ea și Radu Vâlcan.

Citește și: Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa:„Două ore telefoanele noastre vor sta pe…'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă la malul mării:”Am plătit avansul”

Citește și: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile:„Ai mei nu au știut

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:„Nu vrem o nuntă mare

Ce diferență de vârstă este între Adela Popescu și Radu Vâlcan

În platoul Vorbește Lumea, prezentatoarea TV a vorbit despre diferențele de vârstă în relații. Se pare că Adela Popescu este mai mică decât partenerul său de viață cu 9 ani. Deși ea este de părere că de cele mai multe ori, o diferență mare poate fi problematică, căsnicia sa pare una ruptă din filme, în ciuda concepțiilor.

„Eu am 35 şi şi el 44. Eu am prins alte curente muzicale, de exemplu, dar zic că sunt suficient de matură ca să nu fie probleme între noi doi. Dar în general diferenţele mari sunt problematice', a spus ea.

Shurubel, despre diferența de vârstă din relația lui

Și Shurubel a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și partenera sa. Dacă blondina și Radu Vâlcan sunt separați de 9 ani, între Andrei Lăcătuș și soția sa sunt doar 2.

„Eu am 33 de ani, soţia are 31, deci e o diferenţă de doar 2 ani.', a spus Andrei Lăcătuș, alias Shurubel.

Și Bogdan Ciudoiu a vorbit despre soția sa și diferențele de vârstă. Aici lucrurile stau diferit deoarece e vorba doar de 2 luni.

Soţia mea e mai mare cu două luni decât mine. A fost în liceu cu Shurubel', a spus Bogdan Ciudoiu

„Da, eu am cunoscut-o înaintea lui! Ei doi s-au întâlnit abia în facultate', a completat Shurubel.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter