Cum a trecut Alexandra Stan peste divorț: „Soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment” / EXCLUSIV

Publicat pe .

Alexandra Stan a ajuns la divorț, după o căsnicie care a durat doar câteva luni. La fel ca în cazul oricărei despărțiri, cântăreței nu i-a fost ușor să treacă peste. Artista ne-a povestit într-un interviu despre tot ce a însemnat pentru ea această experiență, ce lecții a învățat, dar și despre cum reușește, în general, să depășească momentele dificile. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum privești tu toată această experiență prin care ai trecut? Ce concluzii ai tras după divorț? Ce ai învățat?

Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică.

Cum-a-trecut-Alexandra-Stan-peste-divort-1Cum-a-trecut-Alexandra-Stan-peste-divort-1

Citește și: Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu:„Asta s-a întâmplat. Ne-am…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu tatăl ei, acum:”Traumele din copilărie tot mai apar”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat în triunghiul amoros Daria Radionova – Alex Bodi – Ema Uta:„Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră'

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză'

Cum a trecut Alexandra Stan peste divorț

Alexandra, cum depășești tu momentele dificile? Ești genul care se exteriorizează sau care ține totul la interior? Cum te pui pe picioare după o experiență care te zdruncină?

Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele.

Când te-ai simțit fericită, cu adevărat, ultima oară?

Chiar ieri, când m-am întâlnit cu băieții din trupa mea și am repetat pentru următorul concert. Azi dimineată, când m-am trezit și am ținut-o pe Mia, pisica mea, în brațe. Fericirea chiar stă în lucrurile simple și ține de noi să alegem să o simțim zi de zi.

„Eu sunt așa cum mă vedeți'

Alexandra, ce om, ce femeie se ascunde în spatele imaginii pe care o afișezi? Și ce se ascunde în spatele pozelor extrem de sexy?

Nu se ascunde nimic, eu sunt așa cum mă vedeți, uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină. O femeie capabilă de multe lucruri, de multe acțiuni pe care le întreprinde singură, dar totodată o persoană emoțională, sensibilă și cu multă iubire de împărtășit.

Te consideri o femeie frumoasă?

Uneori da, alteori nu. Adevărul este că fiecare dintre noi are frumusețea în suflet și doar acolo ne putem găsi starea necesară ca să radiem. Sunt de părere că ar trebui cu toții să ne considerăm frumoși. Să fii frumos nu înseamnă doar aspectul fizic. E vorba despre ce emani. Eu am avut norocul să cunosc oameni foarte frumoși, nu doar prin cum arată, ci și prin felul acțiunilor și vorbele lor, care i-au atins și pe alții într-un mod pozitiv.

Dar o femeie puternică?

Îmi place să cred că sunt. Cu toate că uneori sunt foarte sensibilă, am învățat în ani că adevărata putere a unei femei stă chiar în vulnerabilitatea ei! Eu cred că toate femeile sunt #SUPERWOMEN și sper ca fiecare să își găsească tăria de a trece peste momentele grele.

Ce gânduri ai acum, la început de an?

În primul rând, să fiu sănătoasă, atât eu, cât și familia mea și prietenii mei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Facebook, Oltin Dogaru

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton