De ce a plecat definitiv din România Ioana Chicet-Macoveiciuc, alias Prințesa Urbană: „Îmi este greu, sunt copleșită de multe emoții”

Publicat pe

De ce a plecat Ioana Chicet-Macoveiciuc definitiv din România. Ioana Chicet-Macoveiciuc este un blogger de succes din România și o autoare extrem de îndrăgită. „Prințesa urbană', după cum este cunoscută de publicul larg, a decis să își ia rămas bun de la România și să se stabilească într-o altă țară, alături de familia ei. Iată ce mesaj a postat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Chicet-Macoveiciuc este una dintre cele mai de succes femei blogger din România. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie extrem de iubitoare. „Prințesa urbană' a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a anunțat fanii că a părăsit România. Ea a menționat chiar și țara în care urmează să își petreacă următoarea perioadă din viață.

De ce a plecat definitiv din România Ioana Chicet-Macoveiciuc, alias Prințesa Urbană: „Îmi este greu, sunt copleșită de multe emoții'De ce a plecat definitiv din România Ioana Chicet-Macoveiciuc, alias Prințesa Urbană: „Îmi este greu, sunt copleșită de multe emoții'

Vedeta a postat un clip video pe rețelele de socializare, în care își anunță fanii că nu va mai locui în România. Împreună cu familia sa, bloggerul s-a mutat în Olanda!

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine:„Cele mai urâte două ore din viața mea

Citește și: Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Anumite lucruri sunt complet interzise

Citește și: Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea:„Să vedem dacă rezistăm… / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:’A fost o discuție…’/ EXCLUSIV

De ce a plecat definitiv din România Ioana Chicet-Macoveiciuc, alias Prințesa Urbană

Ioana Chicet-Macoveiciuc a ales să părăsească definitiv România! Aceasta a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care explică motivele pentru care a făcut acest pas uriaș. Se pare că „Prințesa urbană' își dorește liniște atât pentru ea, cât și pentru membrii familiei sale. Mai mult decât atât, ea a recunoscut că a obosit în țara sa natală și își dorește o schimbare în bine!

„Ne-am hotărât să plecăm după mulţi ani în care am făcut tot ce-am putut  să contribui la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează şi mă frustrează şi mă supără aici. Din păcate nu mai am resurse, am obosit şi nici nu cred că vreo schimbare importantă se va mai întâmpla pe parcursul vieţii mele. Sigur că plecăm mai mult pentru copii, dar nu vreau să fiu ipocrită, aşa că o să recunosc că plec în primul rând pentru mine, pentru noi.', a spus ea.

Aceasta a menționat că nu i-a fost deloc ușor să ia această decizie pentru că în România sunt multe persoane importante pentru inima vedetei.

„Cred că avem dreptul să trăim liniştiţi, fără să ne enervăm de zeci de ori pe zi din lucruri care nu ţin de noi şi oricât am face noi eforturi ele nu se vor îmbunătăţi în viitorul apropiat. E o decizie la care am ajuns cu multă tristeţe, pentru că avem atât de mulţi oameni dragi în România, locuri dragi, am construit atâta', a continuat ea.

Ioana Chicet-Macoveiciuc: „Vom fi bine'

Aceasta a declarat că îi este foarte greu să părăsească, după atât de mulți ani, România. Însă, cu toate acestea, ea este convinsă că în Olanda lucrurile se vor așeza mult mai bine atât pentru ea, cât și pentru copiii săi.

„Îmi este greu, sunt copleşită de multe emoţii. Cele mai multe sunt de nerăbdare, de entuziasm, dar îmi este şi foarte frică. Avem 40 şi de ani, copiii sunt măricei. Va trebui să ne adaptăm cu toţii într-un loc cu o limbă pe care nu o înţelegem, dar sunt convinsă şi încrezătoare că vom fi bine.', a continuat aceasta.

Ioana Chicet-Macoveiciuc nu are aștepări imposibile de la țara în care urmează să locuiască. Ea susține că este conștientă că îi va fi greu, dar nu își pierde speranța.

„Suntem oameni muncitori, respectăm regulile, cred că ne vom adapta în cele din urmă. Nu mă aştept să fie Paradisul pe pământ acolo, suntem realişti, nu mai avem 18 ani şi naivitatea de atunci. Va urma o perioadă complicată, dar cred că pe termen lung e un lucru pe care măcar trebuie să-l încercăm, chiar dacă n-o să ne iasă aşa cum ne dorim.', a completat blogerul.

„Mi-aș dori ca toți oamenii dragi să vină cu noi'

Aceasta, deși a luat o decizie atât de grea, nu încearcă să convingă pe nimeni să îi urmeze exemplul. Ba mai mult decât atât, autoarea își dorește ca toți oamenii dragi din viața ei să îi fie alături, însă este conștientă că mulți sunt cu adevărat legați de țara natală.

„Doar pentru că şi noi plecăm nu înseamnă că trebuie să plecaţi şi voi. Sunt mulţi oameni cărora aici le este un loc bun de dezvoltare şi de creştere. Mi-aş dori ca toţi oamenii dragi să vină cu noi, dar în acelaşi timp înţeleg că pentru mulţi dintre voi soluţia cea mai bună este să rămâneţi aici, în România. Eu îmi doresc din tot sufletul să păstrăm legătura.', a mai spus ea.

A ajuns deja în Olanda

Imediat cum a ajuns în noua sa locuință din Olanda, Ioana a decis să vorbească cu fanii săi. Ea a menționat că întreaga casă este plină de bagaje, însă nu se îngrijorează deloc. Știe că totul va deveni o normalitate și deja și-a cunoscut vecinii. Aceștia i-au spus, în engleză, că o să îi placă mult noua casă.

„Dragilor, am ajuns cu bine, va mulțumesc pentru comentarii și mesajele private, o să am nevoie de o luna să le citesc pe toate! Au venit și lucrurile, avem casă pliiina de saci și cutii și zero mobilă pentru ele, copiii au adormit triști că nu sunt în camerele lor din România, suntem epuizați și eu sigur n-o să dorm o săptămâna de gânduri și emoții, Cioco s-a refugiat între niște cartoane de cutii, dar prima întâlnire cu un cuplu de vecini a fost drăguță tare, noi salahoream la niște cutii și ei ne-au zis: Ooo, vecini noi, bun venit, o să va placă aici (în engleză, că în olandeză nu aș fi priceput eu toate astea ÎNCĂ). Revin când ne mai dezmeticim, pupături și tot later (adică ne vedem acuș). Big biiig hug cu recunoștință!', a scris ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter