Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan: „Se cunoaște valoarea”

Publicat pe

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan. Codin Maticiuc a intrat de curând în lumea YouTube-ului, acolo unde postează podcastul „La Mijloc'. În ultimele două ediții, el a avut-o invitată pe Anamaria Prodan, care a vorbit despre cariera sa, dar a răspuns și la comentariile negative de pe rețelele de socializare. Recent, Selly a vrut să afle câți bani încasează colegii lui de breaslă, printre care se numără și Codin. Iată ce sumă a câștigat afaceristul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Codin Maticiuc au înregistrat deja două ediții de podcast împreună, pe canalul acestuia. Episoadele „La Mijloc' cu sexy-impresara ca invitat special au generat foarte multe vizualizări, care i-au umplut conturile omului de afaceri. Într-un videoclip, Selly a vorbit cu mai mulți colegi de breaslă pentru a afla câți bani câștigă fiecare dintre ei, printre care s-a numărat și Codin. Iată sumele!

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan: „Se cunoaște valoarea'Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan: „Se cunoaște valoarea'

Pentru primul podcast postat alături de impresară, Codin Maticiuc a primit peste 2000 de euro. Iată ce spune actorul despre veniturile generate din YouTube.

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Citește și: Azi se lansează filmul pe Netflix: Codin Maticiuc a dat lovitura cu „Miami Bici’. Câți bani a investit în producție și ce reacție au avut părinții lui când au văzut comedia

Citește și: Cu ce probleme a rămas Gabriel Cotabiță după COVID-19: „M-am trezit în spital…'

Citește și: Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze:„M-am simțit foarte, foarte rău

Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan

„Codin tocmai mi-a zis că nu a avut niciodată laptop. Acesta nu e laptopul lui. Dacă nu ai avut laptop niciodată, cum ai scris scenariul pentru Miami Bici? (…) Mai mult o să îi arăt eu, pentru că el habar n-are.' , a început youtuberul videoclipul.

Selly s-a uitat peste cifrele pe care Codin Maticiuc le-a câștigat din podcastul pe care îl susține de câteva luni pe YouTube. Acesta a fost uimit de faptul că în ultimele 28 de zile a avut cele mai puține vizualizări dintre toți YouTuberii cu care a discutat, însă a avut cele mai mari venituri.

„În ultimele 28 de zile ai avut 2,4 milioane de vizualizări. Cele mai puține vizualizări, dar cei mai mulți bani. 5067 de euro ai generat în ultimele 28 de zile cu un număr foarte mic de vizualizări. Sunt foarte curios cât ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan. Peste un milion de vizualizări pe o oră și jumătate de conținut. Să vedem câți bani a generat. 2.385 de euro milionul ăsta de vizualizări. Cei care te urmăresc au foarte mulți YouTube Premium', a spus Selly pe YouTube.

Codin Maticiuc și Selly au avut o discuție referitoare la tehnologie și profitul pe care aceasta îl generează. Se pare că actorul nu a avut niciodată un laptop și spune că a scris atât cartea, cât și scenariul pentru Miami Bici în notițele din telefon.

„Am avut când eram mic calculator. (…) De pe telefon am scris scenariul pentru „Miami Bici„. „Dresor de fraieri„, la fel, e scris pe telefon, în notes. Pot să scriu repede. (…)', a spus Maticiuc.

„Banii trag la mine'

Deși Codin are mai puțini abonați pe YouTube decât Selly, acesta are câștigul de 2,28 euro pe mia de vizualizări, în timp ce colegul său cu 2 milioane de fani primește doar 0,4 euro.

„Banii trag la mine. Banul la ban trage, frățiorule. RPM-ul la mine este 2,28 euro, iar la Selly este 0,4 euro. Se cunoaște valoarea! Că și RPM-ul știe valoarea. (…) Atenție! Am fost în trending, numărul 1', a spus omul de afaceri.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter