Cu ce probleme a rămas Gabriel Cotabiță după COVID-19: "M-am trezit în spital..."

Publicat pe

Anul trecut, Gabriel Cotabiță a fost infectat cu COVID-19 și a fost nevoie să se trateze la spital. O perioadă s-a simțit bine și chiar a plecat într-o vacanță, însă după revenirea în țară lucrurile s-au complicat. Artistul ar fi rămas cu sechele după infectarea cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns din nou la spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se știe deja faptul că Gabriel Cotabiță este cu adevărat un luptător. Însă, ultima experiență cu COVID-19 l-a afectat destul de tare pe artist. După ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, în urmă cu un an, starea lui de sănătate s-ar fi deteriorat.

Astfel, de sărbătorile de iarnă ar fi ajuns din nou la spital, iar cadrele medicale ar fi descoperit că acum are probleme cu tiroida. Cum se simte la momentul actual cântărețul.

Citește și: Adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Gabriel Cotabiță:'De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă'

Citește și: Cum arată Gabriel Cotabiță după ce a fost externat:„Anul acesta a fost unul nefast pentru mine’

Citește și: Loredana Groza, dans lasciv cu Cătălin Botezatu.Cum au fost filmați cei doi

Citește și: Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze:„M-am simțit foarte, foarte rău’

Cu ce probleme a rămas Gabriel Cotabiță după COVID

În urmă cu un an, Gabriel Cotabiță a ajuns la spital, fiind infectat cu noul coronavirus. La vremea respectivă, artistul susținea că nu a conctractat o formă gravă, doar că a trebuie să stea internat în spital, pentru a fi sub supravegherea medicilor.

Din fericire, corpul acestuia a luptat și a reușit să treacă cu bine și peste această situație.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ', a declarat artistul, la momentul respectiv.

După infecatarea cu virusul SARS-CoV-2 artistul a decis să meargă într-o scurtă vacanță, însă la întoarcere lucrurile s-au complicat. A ajuns din nou la spital, iar medicii i-au spus, în urma analizelor, că are probleme cu tiroida.

La momentul actual, însă, se pare că starea lui Gabriel Cotabiță este una bună. De asemenea, artistul a lăsat problemele personale deoparte și se ocupă acum de viața profesională. Este decis să pregătească un album de duete, alături de nume importante din industrie, scrie Cancan.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter